Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yetti100

Włosy na rękach u kobiet

Polecane posty

Gość gość
ostatnio widziałam filmik na insta jak laska z mega zarośniętym w czarne włosy dziewczyna wcierala sobie balsam ze złotymi zdobieniami w te włosy :D jak to boleśnie wygladalooooo

Gość gość
*złotymi drobinkami

Gość Lotkea
Dziewczyny a co myślicie o depilacji metodą Epilfree? Ja jestem blondynką, więc bałam się trochę braków efektów przy laserze, a ta metoda podobno jest polecana i przy jasnych włosach.

Gość gość
10.45 przy jasnych jest mało skuteczna, poza tym jest bolesna, trzeba z 5 zabiegów by skutek był długotrwały, wosk jest tańszy, mniej bolesny i skuteczny, choć efekt krótszy. Lubię swoje włoski na przedramionach, choć może kiedyś usunę woskiem, może.

Gość gość
Dnia 12.09.2014 o 00:37, Gość gość napisał:

Ja mam 31 lat, zawsze miałam owłosione przedramiona ale nigdy mi to nie przeszkadzało - wręcz przeciwnie- lubiłam to! Ogólnie to jestem słabo owłosiona , tylko w tym jednym miejscu mam gęste , dłuższe włoski hehe! Ale co tam, oryginalna sie czuje z tym:) napewno nic z tym robic nie zamierzam!

Jestem facetem i CHWAŁA CI! 😄

Może jestem dziwny, ale dla mnie gęste i wyraźne owłosienie na przedramionach u kobiet jest CHOLERNIE atrakcyjne XD

Także pozdrawiam i gratuluję dobrego wyboru! 😉