Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsupsupsupsups

Ja zrobić wpłatę na poczcie?

Polecane posty

Gość upsupsupsupsups

Nie śmiejcie się, gdybym wiedziała to bym nie pytała. Mam nr rachunku i nazwę instytucji. Podchodzę i co, pani da mi do wypełnienia blankiet?? Głupie pytanie, ale 1 raz mam go wypełnić? A gdybym przyszła z wydrukowanym blankietem z internetu to mi przyjmie?

Gość upsupsupsupsups
jak mówię nie:). Rodziców nie ma, wyjechali, nie mam kogo zapytać.

Gość wyjście awaryjne **
tak, wypełnić różowy blankiet przelewu, w którym wpisujesz numer konta odbiorcy, nazwę, kwotę, swoje dane w 1 egz. bo to jest druk kalkowy, dostaniesz jedną część z potwierdzeniem

Gość upsupsupsupsups
i jak to dostane odchodzę wypełnić czy na poczekaniu? a moze bede tam lezały te blankiety zeby się "częstować"? Wiiem, że moje pyt sa głupkowate, ale dzikuję za wyrozumialośc.

Gość nocna markaa
Podejdź do okienka na poczcie albo w ajencji opłat i poproś panią o druk na przelew. Będzie taki jak połowa kartki A5 - biały z czerwonym napisem, z małymi krateczkami, w których wpisujesz literki. Potem usiądź sobie najlepiej z boku i wypełnij dokładnie, żeby się nie machnąć, sprawdź czy nie zrobiłaś błędy zwłaszcza w nr banku i w kwocie. A potem wróć do klejki, jak będzie Twoja kolej daj druczek Pani i przygotuj pieniądze do wpłącenia, babka Cię o nie poprosi jak już wklepie druczek w komputer. Gdybyś nie wiedziała jak którąś kolumnę wypełnić, to zostaw puste i zapytaj Pani w okienku.

Gość kilkaliterdlapseudo
blankiet powinien gdzieś tam leżeć, a taki wydrukowany z internetu też owinni ci przyjąć.

Gość ciemna maso
wypelnienie takiego blankieta troche zajmuje wiec powinnas odejsc, napewno sa u ciebie na poczcie stoliki i krzeselka usiadz i spokojnie wypelnij. Rozgladnij sie moze sa do czestowania a jak nie to popros

Gość kilkaliterdlapseudo
tylko weś troche więcej ieniędzy niż masz wpłacić, bo policzą ci jeszcze opłate za rzelew

Gość fgthtydj
widz,że opłate rekrutacyjna bedziesz robic blankiety beda na stołąch, a jesli nie to poprosisz pania z okienka ona ci da i pojdziesz sobie gdzies w ustronne miejsce wypełnisz a potem do niej pojdziesz.

Gość upsupsupsupsups
nie nie, za paszport:) Dzięki wielkie!