Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikita12345

Naviservice Józefów

Polecane posty

Gość Nikita12345

Uwaga na cwaniaków z firmy Naviservice Józefów pod warszawa firma ta zajmuje się sprzedażą i instalacją car audio, wyłudzają pieniądze, nie respektują gwarancji i na dodatek zachowują się skandalicznie. Nie tylko wyłudzili kasę - zamontowali elementy które nie tylko nie działają ale również uszkodziły dodatkowo wzmacniacz i bóg jeden wie co jeszcze. efekt jest taki że całe audio (za kilkanaście tysięcy) nie działa na dodatek jeszcze spalili wzmacniacz i teraz udają że nic się nie stało. Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt w sprawie pozwu zbiorowego, mamy już kilku poszkodowanych ale potrzeba więcej, pomoc prawna zagwarantowana. atkinkitka@gmail.com pozdrawiam wszystkich

Witam, Powyższy post narusza dobre imię firmy, poświadcza nieprawdę, narusza podstawowe normy prawne i prosimy o natychmiastowe usunięcie postu.

Gość Jacek Ejsymond
To jest prawda, firma oszukała niejednego klienta, również zostałem nabity w butelkę i teraz sprawę skierowałem na drogę sądową o zwrot należności za źle wykonaną usługę. O wynikach powiadomię, jednocześnie proszę wszystkich o powiadomienie mnie o podobnych wypadkach na adres : jacek.ejsymond@gmail.com