Gość joasia1755 Napisano Lipiec 1, 2011 widze ze nie jestem sama mam na imie joasia moje leki zaczely sie w wieku 20lat pierwszy atak byl ze cala sie spocilam nie moglam oddechu zlapac uderzyla fala goraca i czulam ze nie moge sliny polknac bylo to okropne tylko wtedy to myslalam ze to tylko chwilowe pozniej balam sie wychodzic z domu,w kolejkch dretwialy mi rece,dusilam sie ,pocilam cos okropnego pozniej przestalam jezdzic autobusami bylam u psychiatry pani doktor przepisala mi leki ktore szybko odstawilam bo widzialam po nich biale myszki boje sie duzych sklepow obecnie mam 24lata i synka z swoja choroba walcze boje sie nadal wychodzic z domu ale walcze z tym zauwazylam ze atak paniki trwa do 20min czasem nie udaje mi sie go zwalczyc i wtedy jest porazka pilam syrop z dziurawca pomagal troche bo wyciszal mnie ale po nim czlowiek stawal sie senny dzis kupilam asparagin extra moze to mi pomoze a moje ataki paniki znow sie zmienily teraz mam ze nadal boje sie autobusow i wychodzenia z domu ale tylko dlatego ze boje sie ze zaczne w sklepie czy na dworze nie świadomie krzyczec co robic poradzcie moj mail joasia1755@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach