Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uitruimmmmerwrm

Zerwał zaręczyny i wrócił do byłej...

Polecane posty

Gość uitruimmmmerwrm

Nie będę się rozpisywać bo nie mam siły :( Dwa tygodnie temu zerwał zaręczyny, cały czas udawałam (sama przed sobą i przed innymi), że wszystko jest ok, ale nadszedł kryzys :( Jest między nami różnica wieku (9 lat), zaręczyliśmy się prawie pół roku temu po ponad 6 latach znajomości, w tym 1,5 roku związku. Jego najlepszy przyjaciel mówił mi, że zanim X mnie poznał ani myślał o tak poważnym kroku, że nigdy jeszcze nie traktował nikogo tak jak mnie. Zrywając powiedział, że trochę się pospieszyliśmy, że jestem za młoda, że on nie chce mi zabierać tych lat (co za ściema), że mamy inne priorytety i inne takie... Nie wspomniał o byłej ale wiem, że do niej wróci/ł. Chyba nie muszę Wam mówić jak się teraz czuję... :(

Gość lejla28
no to przykre...co za dupek z niego

Gość jestes coollllll
FRAJER zrobil miejsce dla innego , glowa do gory , jak tak zrobil, znaczy ze bym nic nie wart

Gość 22334455
skoro mówił zes za młoda to dobrze masz jeszcze czas i znajdziesz fajnego faceta no i nie takiego starego

Gość ciesz się że nie jesteście po
ślubie i nie macie dziecka!nie ma tego złego....lepiej wiedzieć wcześniej że facet dupek!

Gość kasztyk33
boze...musisz czuc sie strasznie, bardzo ci współczuje. Ja tez jestem młoda ale juz zaręczona i były miedzy nami naprawde ciezkie momenty, nawet graniczące z rozstaniem wiec wiem co czujesz...tu żadne słowa nie pomogą, taka rana długo sie goi

Gość uitruimmmmerwrm
Wiem, że mi przejdzie, ale póki co... tym bardziej, że wiem, że on jest z nią :O

Gość Dla Ciebie kwiat
Lepiej, że teraz się to skończyło niż po ślubie. Jak ktoś wyżej napisał, zrobił miejsce lepszemu. Przepraszam, że to napiszę, ale coś musiało być wcześniej na rzeczy z byłą dziewczyną, skoro tak szybko są razem. Lepiej dla Ciebie, wypłacz się, bo na to też musi być czas i żyj dalej.