Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpie arabów

Zostawiła mnie i wrocila do Araba

Polecane posty

Gość nie cierpie arabów

Sam nie wiem po co to pisze ale musze sie wygada, a najblizszym nie odważę się o tym powiedzieć. Jakiś czas temu, ponad pół roku temu poznałem pewną dziewcznę. Z czasem zblizylismy się do siebie i stwierdzila ze chce byc ze mna. Mimo ze czula cos do araba ktory ją skrzwdzil. Jednak w naszym zwiazku ciagle slyszalem opowiesci o nim. Była do tego stopnia bezczelna ze opowiedziala mi w szczegółach o swoim pierwszym razie z nim. Dla mnie to bylo okropne, nie chcialem tego slucha ale do niej to nie docierało. Po jakims czasie stwierdzila ze ona jestesmy tylko kolegami bo ja sie jej nie podobam, ona musi miec przystojnego chlopaka, najlepiej araba. Uwaza sie za najpiekniejsza i najporzadniejsza dziewczyne na swiecie i wg niej wszystkie inne to dzwki.I sie nie liczy z tym ile dla niej zrobilem(pomoglem jej wyjsc z depresji. pomagalem w szkole napisalem prezentacje maturalna), to ze sie w niej zakochalem, to ze obiecywala mi ze bedzie ze mna itp. Ostatnio tylko zadzwonila zeby sie pochwalic ze jej arab sie do niej odezwal i nie dlugo sie spotka z nim we wloszeh. Nie wiem jak tak moza bylo sie zachowac. Mogla odrazu powiedziec ze nie bedzie ze mna.

Gość ZielonaJak...
Możesz streścić. Nikt nie czyta długich wpisów.

Gość superbitch
to ciesz sie ze do araba wrocila. pewnie pragnie zeby jej morde obil :D a ty poszukaj sobie jakiejs normalnej dziewczyny bo ta laska to jakas kretynka z tego co piszesz.

Gość nie cierpie arabów
Powoli ona sama mnie odkochala w sobie, co jej powiedzialem za co sie obrazila bo jej powiedzialem dokladnie ze gdybym od poczatku taka jest to bym sie w niej nie zakochal. I masz racje ona mi sie przyznala sie ze on jej grozil ze on jej kiedys leb utnie albo zabierze ją do maroka

Gość 141234141
DAj sobie z nia spojoj olej to

Gość nie cierpie arabów
Dla kogo i za co ta ocena?

dla Ciebie za prowokację :) wiem, że to pytanie ma dowieść, że to nie prowokacja, ale nie wierzę.

Gość Lady Maverick
co sie przejmujesz.... glupia jest.... i za swoja glupote predzej czy pozniej zaplaci

Gość pewnie masz malego
pewnie masz malego idlatego cie rzucila

Gość OneTwo
Marzy jej się zostanie arabską księżniczką.

Gość dolce gabana
Arabska ksiezniczka, zobaczy jak ją pozniej zacznie do poziomu sprowadzac

Gość Prawie rozwodnik
Nie przejmuj się, poszukaj sobie zdrowej dziewczyny. Po pierwsze, nie wytrzyma różnic kulturowych, bo Arab będzie na przykład chorowicie zazdrosny o relacje z innymi, będzie uważał, że ma prawo zdradzać (baaa... może zostać pierwszą z czterech przyszłych żon), będzie ostra kwestia religii (może nie dla niej, ale dla dzieci). Po drugie, zapewne będzie miała z nim dzieci i wtedy on będzie dla niej nie do zniesienia - w znaczeniu takim - będzie miał żonę i kochankę, nawraanie czy chęć wyjazdu do arabskiej ojczyzny. Twoja luba tego nie wytrzyma i pewnie weźmie dzieci i będzie sama. A posiadanie dzieci z cyklu "interracial" oznacza, że zapewne żaden normalny Europejczyk nie będzie jej chciał. Więc - głowa do góry!

Gość nie cierpie arabów
Szczerze mowiac to ona juz go sie boi bo powiedzial ze jej zrobi dziecko i wywiezie ją do Maroka. Takze grozil jej ze jej gardlo podetnie. A co do zdradzania to on jej prosto w oczy powiedzial ze bedzie to robil bo taka jego natura i gdzie tu jej szacunek do wlasniej osoby, gdzie jej godnosc?

Nastepną se weź po murzynie może będzie lepiej

Gość nie cierpie arabów
Moze i jestem wredny ale mam ochote sie na niej wnerwic tylko nie mam pojecia jak. Moze jakies pomysly?

Gość nie cierpie arabów
Nastepna sobie wezme po żółtku:)

Gość nie cierpie arabów
A skad wiesz czy ja mam te pieniadze? Pieniadze to nie wszystko.

Gość nie cierpie arabów
Żyd czy arab to czesto jeden huj. Nienawidza sie a sa bardzo podobni. Wezme sobie po kosmicie:)

Gość kj,j,hlvgl,yk
dziwie ci sie, ze chciales panienke ktora dupczyl arab . nie boisz sie chorob?

Gość nie cierpie arabów
Szczerze mówiąc to nie myslalem o tym. Szczerze sie w niej zakochałem, zaufalem jej co sie okazalo wielkim bledem

Gość nie cierpie arabów
Poza tym nie mogłem się powstrzymac żeby z nia nie byc. Wydawała mi sie taka dobra i troskliwa gdy opowiadała mi jak całymi dniami całowała go po turbanie i wyciągała mu karaluszki pustynne z brody :( Ehhh gdzie ja miałem wtedy rozum :( teraz zostałem sam z kozą, która mi kupiła do roochania :(