Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TU MIAŁY BYĆ TE STRZAŁKI

Początek polskiej prezydencji!

Polecane posty

Jak myślicie, co z tego wyniknie? Bo wg mnie może być śmiesznie. Tzn wojna polsko-polska na arenie europejskiej, pośmiewisko Europy, a na koniec bilans: nie zdziałaliśmy właściwie NIC... Ale bądźmy optymistami, może będzie dobrze.

Gość lllllllll
o takim goownie nic nie myslimy

A sorry zapomniałam że na tym forum rozmawia się tylko na tematy: moja dziewczyna nie chce mi lizać jajek. Mój topik za ambitny dla was ciemnoto. Prostaki wiejskie. Żegnam

Gość pieczonkina
jak myslisz czy Merkel lize swemu mezowi jajka?

Gość lllllllll
hahahah ambitny temat, widac ze niedorozwój go załozył

Gość dinadg
Ambitniejszy temat niż inne jak np ten o jajkach. Kurwa ludzie widać że wam się nudzi w domu

Gość a Wegrzy od nas lepsi?
bez kompleksów...

zawsze tematy o bandytach są ciekawe...zwłaszcza tych na sznurkach i tych , co sznurki trzymają...:P

Jasne.. Niech się rozpada... Ale z kasy z Unii to wieśniaku korzystasz, co??? Gadasz jak typowy prostak from ciemnogród

Gość nie ma się z czego śmiać :(
Muzyk przeciwko UE Michał Ignatowski (Ryba Warszawski Mc) nagrał utwór pt. Upadek Europy (Nazistowskie Korzenie UE), który został zainspirowany książką pt. Nazistowskie korzenie "Brukselskiej UE". Premiera utworu nieprzypadkowo zbiega się z datą, kiedy to Polska obejmuje przewodnictwo w Radzie Unii Europejskiej. Utwór "Upadek Europy" ma na celu przybliżenie wizerunku UE oraz szkód, jakie wyrządza ta wspólnota. - Chcę w nim przedstawić, jak największej liczbie osób, niepublikowany wcześniej obraz obecnego systemu, jaki panuje w Europie - stwierdził p. Ignatowski. książka: http://www.relay-of-life.org/pl/ piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=W8nbOJAj8vg&feature=youtu.be

jak ktos wspomniał, po węgierskiej prezydencji będziemy (jako Polska) błyszczeć, to się nam udało...

Gość pieczonkina
tyle , że wpłacamy wszyscy najpierw do uni kase a ona potem nam wydziela na to co chce bysmy nigdy im nie zagrozili gospodarczo ani cywilizacyjnie. zapomniales o tym? i kto tu jest wiesniakiem?

Gość nie chcę osądzać
ale Polska ma szansę stać się przywódczą siłą europarlamentu czy stanie się? Nie, Polacy sza głupi .

Gość lllllllll
TU MIAŁY BYĆ TE STRZAŁKI ty zajebany kretynie, to nasza kasa, a pożyczki od uni wracają do uni nie do nas patałachu

Gość poczytałbym te wyliczenia
że to Polska dopłaca do Unii. podasz jakieś linki?

Gość to są tylko dodatkowe
koszty dla Polski a w zamian będzie klepanie po plecach i pochwały za organizacje spotkań. Ciekawe dlaczego teraz nie pytają komuniści z peło ile to kosztowało Polskiego podatnika tak jak pytali o pierdoły typu koszty wycieczki Macierewicza do USA lub catering Kaczyńskiego. Tylko tym razem to nie są pierdoły a poważne dodatkowe koszty.

Gość komuniści z PO????
cały czas słyszałem że prywatyzują. teraz zaczeli komunalizować środki produkcji? czy mogę prosić o linki na temat tej sensacji?

Gość lllllllll
komuniści, złodzieje, banda debili, każdy obraźliwy epitet pasuje

Gość komuniści z PO????
jak pasuje to może jakieś linki? napisz przy okazji co ukradli i komu.

Gość lllllllll
spierdalaj palancie, gadasz jak ci złodzieje, sam nim widać jesteś, wszyscy widzą tylko nikt nie może udowodnić, ale taki palan będzie pierdy pisał

Dobra, ale chyba mamy nowe przystanki, autobusy, wyposażenie szkół, oczyszczalnie ścieków, drogi, deptaki, ścieżki rowerowe, komputery dla zacofanych, kasę na szkolenia itp. Polska bardzo dużo korzysta na członkostwie w Uni, i to nie tylko doraźnie, ale takze w dłuższej perspektywie czasowej- choćby dofinansowania do działalności gospodarczej. Wiecie o ile dzieki temu kraj może się wzbogacić? Ok. Zawsze tak jest coś na coś- ale NIKT MI NIE WMÓWI ŻE POLSKA NIE SKORZYSTAŁA NA CZŁONKOSTWIE W UNII.

Gość mam takiego kolegę co jest
za PO. dajcie te linki to mu przedstawie że to złodzieje i komunisci. dacie radę?

Gość nie dawajcie linków do
yt bo to trudno mu przedstawić. dajcie jakieś wyliczenia. tak czarno na białym. no i co ukradli i komu?

Gość lllllllll
nieskorzystała, wszystko by było bez unii, a tak nic nie kjest nasze, banki wyprzedane, opłaty za drogi, drogi i firmy nie nasze, nasze zniszczone, poska i rząd przez 20lat jak te kurwy sie sprzedały a taki niedorowinięty gnojek szczerzy zęby

Gość to są tylko dodatkowe
21:53 [zgłoś do usunięcia] TU MIAŁY BYĆ TE STRZAŁKI To zapłać mi 10zł podatku a ja ci oddam w postaci 2x wino po 4zł i zrobię kampanie że gdyby nie ja to byś tych 2ch win nie miał. Człowieku skoro to co wpłacamy jest większe niż to co otrzymujemy tzn że jesteśmy jebani w dupę.

Gość no nie ma tak że coś
jest za darmo. inwestor musi mieć 20% resztę dopłaca unia. wszystko posprzedawane bo tak jest w kapitalizmie że własność państwowa jest w zaniku a przewaza włsnośc prywatna.

Gość wpłacamy wiecj niż
otrzymujemy? dasz linka do takich wyliczeń?

Gość ale z was lolki
No dziwne żeby UE za firko nam wszystko dawała? To nie jest stowarzyszenie ubogich. Widać właśnie ciemnogród, wielka bulwera, że UE nie daje wszystkiego za darmo hahahaha. A jak gminy nie stać to niech nie bierze udziału w tym!!