Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona88

kremy przeciwgrzybicze

Polecane posty

Witam ludziska, chciałam was zapytać czy znacie jakieś kremy bądź maści przeciwgrzybicze, które mogę zakupić bez recepty? Jeśli tak to proszę podawajcie nazwy i ceny jeśli znacie. Chciałam się również zapytać czy wiecie czy Coltrimazolum można zakupić bez recepty. z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Gość ja lubie i
clotrimazolum masć jest bez recepty i jest taniuchna.

Gość Lulająca
Kup sobie clotrimazolum w tabletkach dopochwowych, tylko nie wiem czy one nie są wyłącznie na receptę, ja stosowałam i już wszystko jest ok

globulki dopochwowe clotrimazolum są tylko na recepte, natomiast krem jest bez generalnie żeby wyleczyć grzybice skutecznie należy stosować zestaw leków na recepte - antybiotyk doustny, globulki dopochwowe i krem/maść, dlatego samemu nie ma sensu sie kurować, trzeba iść do ginekologa po odpowiednie leki a na czas leczenia zaniechać współżycia jeśli dolegliwości związane z grzybicą tak Ci dokuczają, że czekanie na wizyte u lekarza jest męczące to polecam płukanki tantum rosa oraz globulki dostępne bez recepty- np. GYNTIMA, ale wizyta u lekarza to konieczność