zmartwiona88 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Witam ludziska, chciałam was zapytać czy znacie jakieś kremy bądź maści przeciwgrzybicze, które mogę zakupić bez recepty? Jeśli tak to proszę podawajcie nazwy i ceny jeśli znacie. Chciałam się również zapytać czy wiecie czy Coltrimazolum można zakupić bez recepty. z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Lipiec 2, 2011 Czy nie ma nikogo kto mógłby odpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja lubie i Napisano Lipiec 2, 2011 clotrimazolum masć jest bez recepty i jest taniuchna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Dzięki. :) A zna ktoś jeszcze jakieś maści lub kremy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lulająca Napisano Lipiec 4, 2011 Kup sobie clotrimazolum w tabletkach dopochwowych, tylko nie wiem czy one nie są wyłącznie na receptę, ja stosowałam i już wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 4, 2011 globulki dopochwowe clotrimazolum są tylko na recepte, natomiast krem jest bez generalnie żeby wyleczyć grzybice skutecznie należy stosować zestaw leków na recepte - antybiotyk doustny, globulki dopochwowe i krem/maść, dlatego samemu nie ma sensu sie kurować, trzeba iść do ginekologa po odpowiednie leki a na czas leczenia zaniechać współżycia jeśli dolegliwości związane z grzybicą tak Ci dokuczają, że czekanie na wizyte u lekarza jest męczące to polecam płukanki tantum rosa oraz globulki dostępne bez recepty- np. GYNTIMA, ale wizyta u lekarza to konieczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach