Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eucaliptico

MATURA-mozna sie odwolac!

Polecane posty

Gość eucaliptico

od wyniku, jezeli braklo 1pkt! Kto sie odwoluje?

Gość eucaliptico
piszę w tej sprawie petycję do rady osiedla :classic_cool:

amnestia maturalna ? jak za Giertycha?? :D ( on wprowadził matematykę na maturze i za to go lubię )

Gość fklsl;
Jeśli Ci się ten punkt należał i to udowodnisz to możesz się odwołać a jeśli nie to niby jakim prawem?

Gość fajansiara
podoba mi się Giertych i własnie ogladam jego fotełe pod które bede klikac myszkę :classic_cool:

Gość eucaliptico
moja kolezanka sie tak odwolywala 2lata temu. Wcale sie jej ten pkt nie nalezal ale dobrze skonstruowala podanie i jej zaliczyli. Ta komisja odwolawcza nie jest surowa ponoc.

Gość W wiadomościach
podawali, ze co czwarty maturzysta nie zdał. Jaki to rocznik? Bo tłumaczyli to tym, ze poprostu rocznik jest słaby. Czy w roku ich urodzenia mialo miejsce jakies zdarzenie mogące miec wpływ na ich rozwój intelektualny?

Gość eucaliptico
dobre z tym rozwojem:D

Gość niedługo studentka
"Bo tłumaczyli to tym, ze poprostu rocznik jest słaby." Tłumaczyli też tym, że źle sprawdzono wiedzę, czyli, że egzamin był zły. Albo, że razem było to pomieszanie słabego rocznika ze złą maturą.

Gość niedługo studentka
jestem kału kawałkiem w klozecie, zagubioną kupeczką wśród fal... :classic_cool:

jak to ze złą maturą ? zadania były nie do rozwiązania ??? to dlaczego 75 proc zdało?

Gość niedługo studentka
Były do rozwiązania, ale i tak wielu dostało po punktach. Nawet ci bardzo dobrzy z matematyki mieli mniej punktów niż na próbnych.

Gość niedługo studentka
Nie wiem jak to się stało, ale czasowo się z liczeniem nie wyrobiłam i też przez to dostałam mniej punktów. Wyliczyć to bym więcej wyliczyła, ale czas nie pozwolił. Jedno zadanie trzy razy skreślałam i zaczynałam od początku. Najważniejsze, że matura jest zdana, ale więcej punktów też by się przydało. Ale już trudno.