Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgaszona29latka

czekałam na ten dzień

Polecane posty

Gość zgaszona29latka

długo, choc chyba do konca nie bylam tego swiadoma. 13 lat bycia z facetem, ktory sam nie widział czego chce, wieczna huśtawka emocjonalna, 3 krotne oswiadczyny, 2 krotne planowanie slubu, rozchodzenie sie i schodzenie, zmeczylam sie. dzis spakowalam swoje rzeczy, wszystkie i wsiadlam w samochod bedac pewna ze juz nie wroce, chyba dorosłam

nawet sobie nie probuje wyobrazic jak sie teraz czujesz... a co gorsza - mam przedziwne wrazenie, ze czeka mnie to samo :(

Gość dusia84
Przerażenie i strach a w oczach łzy, kiedy umrę? Czy wierzyć wróżce? http://smierc.org Czy wierzyć w życie po życiu? A może w przepowiedzianą datę śmierci? http://smierc.org

Gość Dusia!
Wypierdalaj tepa suuko!

Gość jesteś już stara
:D

jestem w szoku i gratuluje odwagi ja jestem z facetem 9lat mam teraz 25 (za nami 3krotne oświadczyny ślubu jak na razie w planach on nie ma bo twierdzi że to za duży wydatek- remontujemy mieszkanie wykupione wspólnie by zamieszkać razem na tzw swoim, teraz mieszkamy z moimi rodzicami ale nie jest między nami dobrze... coraz gorzej i w sumie nie wiem dlaczego z dnia na dzień jesteśmy coraz dalej od siebie i doszło do tego że ja wolę popisać z ludźmi na forum niż być z nim..... w głowie wielokrotnie rodziła się chęć by odejść ale nigdy nie wystarczało mi odwagi (bo to tyle lat razem, bo go znam, bo nie zawsze jest źle, bo boję się zostać sama... najtrudniej podobno zdobyć się na pierwszy krok GRATULUJĘ TOBIE.. i jeśli tego właśnie chcesz Życzę wytrwałości