Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hornypepper

Panowie, prosze o waszą opinie

Polecane posty

Znam sie z facetem rok, jestesmy bardzo dobrymi przyjaciolmi. Tydzien temu spedzilismy ze sobą 4 dni jako ze przyjechal ze mna do Polski. Ostatniego dnia o palo sie ze sobą nie przespalismy na palcowce i trzepaniu reką sie skonczyło. Rano przy sniadaniu mnie pocalowal i cały dzien był czuły mile slowa , calowanie po głowie, przytualnie. Wygladalo na piekny poczatek czegos wiecej, az do momentu kiedy zapytal sie mnie jak podobala mi sie ostatnia noc. powiedzialam ze bardzo a on an to czy załuje. odpowiedzialam ze nie a czy on zaluje , odpowiedzial ze za bardzo cenni nasza przyjazn i nie wyobraza sobie stracic mnie i naszego kontaktu jesli cos by poszlo nie tak w zwiazku. zebym mu zaufala i to dla mojego dobra. Co to wszystko znaczy ?

Gość a ladnas?
ze zdawalo mu sie ze sie zakochal, ale zrobilas mu reka i mu przeszlo :classic_cool:

Gość Anetta098
pewnie ma kogoś na oku...

to tylko była gra wstepna, on chiał pojsc o krok dalej ja przystopowałam tempo i poszlismy do swoich pokoji. Na moj gust to wciaz mysli o swojej byłej, pewnie Go rozumiem ale co myslec o tym co sie stalo i czy to moze sie skonczyc czyms wiecej? tuz po powrocie dostalam dwa smsy co u mnie wieczorem kolejnego smsa ze po tych 5 dniach razem teraz czuje sie dziwnie beze mnie. traktowac to jako tylko przyjacielskie smsy ?

Gość pro100tak
znaczy miedzy przyjaciolmi sie nie psuje? raz jest lepiej raz gorzej. Przyjazn damsko-meska? smieszna gra.w ktorej kazde udaje ze nie leci na drugie. Uposledzony zwiazek! o

Gość pro100tak
znaczy miedzy przyjaciolmi sie nie psuje? raz jest lepiej raz gorzej. Przyjazn damsko-meska? smieszna gra.w ktorej kazde udaje ze nie leci na drugie. Uposledzony zwiazek! o

Gość onjaty
za mocno scisnełas. koniec zwiazku

Gość a ladnas?
lowisz ryby? to jak zarzucanie wedki, zarzuci, napnie zylke, potem poluzuje, az sie rybka zlapie :classic_cool:

jakiego zwiazku ? byla tylko przyjazn. oboje tuz przed wzajemnie sie zapytalismy czy tego chcemy. chcieslismy, nie spodziewałam sie ze to moze w ogole się stac ale chaialam tego. On też. Od poczatku wyjazdu coraz bardziej sie do siebie zblizalismy i pozniej tuz przed wyjazdem taki zawod mi sprawił.

"a ladnas ?" czyli sugerujesz,ze chce zebym myslala o tym co sie stalo i przez to ciagle o nim myslala ? Caly czas jestesmy w swietnym kontakcie takim jakim bylimy ale wrocilo to na stope sprzed wspolnej nocy. kolezenska...

Gość pro100tak
to moze z innej beczki. teraz wiesz jak sie czuja faceci gdy panie im mowia zostanmy przyjaciolmi ^^

Gość jak sie chce
miec przyjacilke labo przyjaciela to nigdy nic - zadnych takich- inaczej nie ma sensu ani przyjazn damsko -meska nia znajomosc.

moze i teraz wiem tylko zostanmy przyjaciolmy mowi sie po czyms co bylo mam na mysli zwiazku czy czyms wiecej. tu raptem jedna noc i jeden dzien czulosci i zachowywania sie jak para. przykro mi ze tak w jeden dzien mozna zmienic zdanie i udawac ze nic sie nie stalo.

"jak sie chce miec przyjacilke labo przyjaciela to nigdy nic - zadnych takich- inaczej nie ma sensu ani przyjazn damsko -meska nia znajomosc." przepraszam, poubilam sie. nigdy nic ale to juz sie STAŁO czyli co ? chciał czegos wiecej, chiałby ? nie wiem jak teraz sie zachowywac czy czekac i dac mu czas na przemyslenie czy zachowywac sie jakgdyby nic sie nie stalo ? przyjazn damsko meska naprawde nie istnieje?

koleś chciał się z Tobą przespać (Ty z nim także , ale to przystopowałaś), a że mu nie wyszło , to udał wariata z przyjaźnią...w końcu głupio mu , że zamiast seksu wylądował sam w pokoju 💤

Gość ubustwiam....
faceci to debile :) to zle poszło ;) :P

ze zle poszlo to sprawa jasna , pytanie tylko czy moge liczyc na cos wiecej po slowach o przyjazni i ze boi sie przejsc dalej zeby nic nie spieprzyc. troche tchrzostwem zalatuje ,albo delikatnym odtraceniem ?

Gość dobrze powiedzial....
to fakt, ze wiazac sie z kims, ryzykujemy utrate tej osoby na calej linii, jesli nie wyjdzie w zwiazku i ten facet ma tego swiadomosc. Ale z drugiej strony, gdyby naprawde byl toba zainteresowany, to pomimo tej wiedzy, nie odpuscilby sobie mozliwosci bycia z toba. Lubi cie, ale nie jest przekonany co do tego, ze chcialby z toba byc - nie jest w tobie zakochany, i zaklada z gory ze to moze nie wyjsc, bo on tego od poczatku nie czuje. dlatego woli zachowac cie jako kolezanke, zamiast robic niepotrzebny kwas.