Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhmjhkj

co zrobic aby moj facet przestal palic w mieszkaniu???????????

Polecane posty

Gość nhmjhkj

od 3 miesiecy wynajmujemy mieszkanie, on pali w kuchni!!! krzycze na niego, prosze aby przestal mnie zatruwac!aby wychodzil na balkon !!! ja tez pale ale tylko przy piwie i zawsze poza domem!!! nigdy w domu bo nie chce aby smiedzialo mam go straszyc odejsciem?

Gość a ladnas?
tak, to na pewno poskutkuje :classic_cool:

Gość Panktórypokochałsztuke
Uwielbiam te sposoby. Skąd wy je bierzecie? Wzbudzić zazdrosć, zagrozić odejściem...z serialów, czy od kumpel, któe biorą je z serialów?

Gość nhmjhkj
aha, wiec mam wdychac opary i moze jeszcze do niego dolaczyc?

Gość nhmjhkj
tym bardziej ze przed wynajeciem prosilam go aby nie smrodzil w nowym mieszkaniu rzucac mu nie kaze! ja go tylko prosze aby przestal mnie zatruwac

Gość pro100tak
bana na seks!

Gość dfdfsfsf
ale ty dziewczyno jesteś jebnięta... sama popalasz a jego gonisz.. nosz qrwa... większej hipokryzji chyba nie ma... tak, odejdż i daj mu spokój sporo to jest dla ciebie największy problem w związku... hahaha

Gość zgaga20
chyba ktos powyzej nie ma pojecia co sie robi w kuchni.... tez bym nie chciala, zeby mi ktos palil w domu, a tym bardziej w kuchni. tam sie przygotowywuje jedzenie w końcu. a dymem papierosowym wszystko z latwoscia moze przejsc.

Gość Ktosia21
Mój tez kopci jak cholera Niczym sie nie przejmuje ze dziecko ze smierdzi w domu tytoniem i dymem Ciagle jest wojna o to kurde To az takie poswiecenie palic na balkonie? Pytanie zadaje palacym bo ja nigdy nie palilam

Gość takasiakaiowaka
Podaj mu niedopałki na obiad :D

Gość takasiakaiowaka
A na balkonie niech nie palą, bo będą strzepywać sąsiadom popiół

Gość Ktosia21
Sa popielniczki i sasiedzi beda zadowoleni :)

Gość do dfdfsfsf
ty jestes jebbniety! autorka wyraznie napisala ze popala ale nie w mieszkaniu! jestes debilem czy jak? skoro ona moze to on chyba tez, tepaku.

Gość Zmienić faceta.!
Bierne palenie, czyli wdychanie dymu tytoniowego z papierosa palonego przez inną osobę w tym samym pomieszczeniu (np. męża, ojca, matkę) jest równie niebezpieczne. Boczny strumień dymu tytoniowego zawiera 35 razy więcej dwutlenku węgla i 4 razy więcej nikotyny niż dym wdychany przez aktywnych palaczy. Specjaliści odnotowują wiele przypadków zachorowań na choroby odtytoniowe wśród osób, które nigdy nie paliły tytoniu. Wdychanie dymu wydychanego przez palaczy, zwiększa ryzyko wystąpienia raka płuc i chorób serca (np. choroby niedokrwiennej serca) u osób niepalących., zawiera także wiele substancji alergizujących, powodujących łzawienie oczu, podrażnienie błony śluzowej nosa, kaszel, nawracające zakażenia układu oddechowego, a także uczulenia i w konsekwencji astmę. Bierne palenie niesie więc za sobą identyczne skutki zdrowotne, co aktywne palenie papierosów. Dlatego warto dbać o to by inni nie palili w otoczeniu niepalących i nie narażali ich zdrowia.

Gość belerofront
jak by mnie kobieta wyganiała z "własnego" mieszkania, żebym palił zimą na balkonie to bym ją śmiechem zabił a co jak zaczynaliście się spotykać to nie palił? widziały gały co brały ale dam ci radę, ja przynajmniej palę w kiblu, włączam wentylator w wywietrzniku, dmucham w jego stronę i nic nie czuć

Gość a co to ma do rzeczy
mogla wiedziec ze on pali ale to nie znaczy ze musi jej smrodzic w mieszkaniu ,znam wielu palaczy ktorzy nie pala wewnatrz, jakos potrafia

Gość a u mnie w domu
Pali sie tylko na balkonie.Nawet przy minusowych temperaturach...:) Mam dwoje dzieci i nigdy facet nie zapalil mi w domu. JA tez pale na balkonie....Tak samo goscie itp.

Gość a u mnie w domu
Dodam,ze u bylej palil w domu.:)

Gość belerofront
terrorystki :P

Gość Zmienić faceta.!
To ty jesteś terrorysta.

Gość .Wybierz sobie.
Jakich chorób można spodziewać się, gdy pali się papierosy? Rak płuc, nerki, trzustki; rak wargi, języka, jamy ustnej, przełyku i krtani; rak pęcherza moczowego; choroba niedokrwienna serca, zawał serca, przewlekłe zapalenie oskrzeli, gruźlica układu oddechowego zwiększone narażenie na zakażenie, nadciśnienie tętnicze, miażdżyca naczyń, udar mózgu, wrzody żołądka oraz dwunastnicy, przepukliny jelitowe, impotencja, upośledzenie płodności, i wiele innych.

Gość belerofront
ale czemu wyjeżdżacie ciągle z tymi chorobami, przecież ona też pali, może mniej ale jednak więc sama siebie też truje więc zmieńcie argumenty

Gość OneTwo
Powiedz mu, że jak przestanie palić w kuchni, to będziesz mu częściej dupy dawać.

Gość zaczął palić dopiero w tym
wynajmowanym mieszkaniu, czy palił wcześniej? Jeśli wcześniej to widziały gały co brały!!! Trzeba było poszukać sobie faceta, ktory nie pali, a nie teraz jakieś zakazy wprowadzać. To nienormalne..

Gość Abigail222
maluj 2 razy dziennie paznokcie a potem zmywaj-faceci nieznoszą zapachu zamywacza :)