Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mati93

Styl języka

Polecane posty

Gość Mati93

Potrzebuję wtajemniczenia w temat języka/pisowni/bajeru takiego że ja jako chłopak piszę pannie coś o sobie a ona z tego co napisałem zdaje mi pytanie coś na takiej zasadzie że ona stara się dowiedzieć czegoś o mnie,tak że ja do niej zagaduje a mimo tego ona bardziej się produkuje,o np. tak: Ja:Aj znów dziś pada Ona:A w czym Ci przeszkadza deszcz Ja:W moim hobby I wtedy ona pyta o hobby,tak samoczynnie właśnie chodzi mi aby bardziej wtajemniczeni w ten styl rozmowy coś więcej o nim powiedzieli... Jak układać takie zdania bo tak raz na ileś mi takie przyjdzie do głowy.

Gość Nie pytasz o styl języka tylko
o to jak rozmawiać z ludźmi. Jak sam tego nie potrafisz to raczej nikt Ci nie pomoże.

Gość dupkaszankawdrzwi
Do mnie!

Gość Mati93
Nie wiem czy ja nie rozumiem czy Wy,bo mi chodzi o konkretny ten styl w którym mimo to że ja zagaduje to dziewczyna sama pyta. Tak sobie rozmawiać to umiem...ale chodzi o ten styl w którym także dziewczyna jest wciągana w rozmowę.

Gość W tym fragmencie który
przytoczyłeś, dziewczyna pyta bo jest zainteresowana, gdyby nie była, to by nie pytała, sukces rozmówcy w tym żaden. Gdyby ze mną facet zaczął rozmowę od "aj znów dziś pada" to bym powiedziała "pech" i skonczyła taką gadkę-szmatkę.

Gość Mati93
codziennie smaruję stulejkę kremem "Bambino" :classic_cool:

Gość Mati93
Widzę że już dorobiłem się podszywki. A nie zacząłem rozmowy od tego deszczu to tylko przykład ,porypało was. JA mówię żę jest taki styl i tyle... Jak ktoś wie o co kama niech da znać.

Gość Mati93
lubię mieć termos w oku Saurona :classic_cool:

Gość Mati93
Ogarnij się dzieciaku neo. Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to po prostu nie podszywaj się.-tak trudno ogarnąć

musisz sobie sam taki ''styl''wyrobić :classic_cool: no chyba,ze ja też nie rozumiem :D

Gość Mati93
tate ogarnął mnie ramionami i ukołysał na swoim kutongerze :classic_cool:

Gość umpa lumpa
usmialam sie! :] Zeby ktos mogl ci zadawac pytania i byl wciagniety w rozmowe, musisz budowac dluzsze zdania z duza iloscia informacji, zeby dziewczyna miala o co zagadnac. Jesli ktos tylko mowi polgebkiem, to wtedy nie ma jak kontynuowac rozmowy.

Gość Mati93
zawsze mówię półgębkiem bo w drugiej połowie gęby mam tatowego zaganiacza

Gość Mati93
Dla jasności podszywka to ten debil który zostawia minki na końcu,choć pewnie teraz już nie zostawi. No dobrze mówisz chyba będę myślał jak to wyrobić...

Gość Mati93
Zastanawiam się czy zapropnować dziewczynie rozwiązywanie krzyżówek czy polowanie na koty w piwnicy?

co z tego,ze będzie budował dłuższe zdania jak one mogą być skonstruowane tak,że druga osoba nie będzie miała możliwości powiedzenia czegoś ciekawego.

Gość Mati93
w sprawie podrywania poradziłem się mojej 97-letniej prababki.

Gość Mati93
Ja mówię dłuższe zdania ale np. jak chcesz wciągnąć dziewczynę w rozmowę a nie jest zbyt zainteresowana to to jest dobry sposób bo ma pytanie podane na tacy. Tak jak mówiłem podszywka już nie daje minek na końcu. Ale powiem tak jest ciotą z tego powodu że nie potrafi się ujawnić i ciotą zostanie.

Gość Mati93
do dresu zawsze zakładam skajowy krawat :classic_cool:

Gość umpa lumpa
to tez prawda... A moze bardziej chodzi o to, zeby umiescic spora doze informacji, ale nie za duzo, zeby ktos moglby sie dopytac?

Gość Mati93
ujawnilśmy się z tatą - chodzimy za ręce. Już nie jesteśmy ciotami tylko kulturalnymi gejami.

Gość Mati93
ujawniliśmy się z tatą - chodzimy za ręce. Już nie jesteśmy ciotami tylko kulturalnymi gejami.:classic_cool:

Gość Ktosia21
Polecam ksiazke lub chociasz jakis artykuł na temat kontaków miedzyludzkich Jednak nie ma gotowych schematów i trzeba sie wysilic zeby zainteresowac rozmówce

Gość Mati93
sam piszę te podszywy żeby wzbudzić zainteresowanie mym żałosnym popierdywaniem na forum dla idiotów :(

Gość Mati93
Gdy widzę dziewczynę to od razu prowokacyjne i nonszalancko przypierrdalam jej w brzuch :classic_cool:

Gość Mati93
Debilu możesz przestać zaśmiecać mi temat założę się że masz góra 12 lat jak ja nie cierpię takich gnoi co są cfani tylko przed kompem.

Gość Mati93
boli mnie dupa :(

ale czym Ty sie przejmujesz,przecież każdy widzi ,ze to podszywy :D

Gość Mati93
mieszam bigos cyganom. PS. To nie podszyw

Gość Mati93
przeżywam bo mnie strrasznie wkurrwia że mam mirkopena i jedno jądro 😠