Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wr0zbitka

grube a chude

Polecane posty

Gość wr0zbitka

Nie rozumiem. Dlaczego kiedy jakieś grubaski widzą zdjęcia chudych dziewczyn od razu piszą, że wolą swoje ileś kilo nadwagi, dobrze że same tak nie wyglądają i po prostu piszą wszystko podbudowując swoje zakompleksione ego. Ja tu nie mówię o anoreksjach, ale o zwykłych chudych dziewczynach. Nawet te są szkieletorami, wieszakami, szkapami itd. i wiecznie tylko próbują im dogryźć. Jest to naprawdę nieprzyjemne kiedy paszteciara ci mówi, żebyś przytyła, jadła więcej(a niemalże non-stop) i jaka ty jesteś obrzydliwie chuda.

Gość wr0zbitka
gdzie zatankować melexa?

Gość takasiakaiowaka
Osoba grubsza =/= paszteciara, czyżbyś miała jakieś kompleksy? :D

Gość wr0zbitka
nie uzywam slowa grubsza w stosunku do dziewczyn ktore maja normalna wage i normalnie wygladaja

Gość takasiakaiowaka
Jak dla mnie normalne są dziewczyny ani za chude, ani za grube. Ale z dwojga złego wolę jak taka jest grubsza i wesoła, a nie zawistny patyczak patrzący tylko na wagę... choć nie wszystkie takie są, ale wygląda to smutno, jakby się na siłę głodziły

Gość wr0zbitka
na sile to sie raczej glodza te grubaski ktore dochodza do wniosku ze sa grube to one wiecznie niby-dietka chudzinki z natury tak robic nie musza co zapewne nie jedna boli i moze dlatego tak chca dowalic

Gość takasiakaiowaka
Szczerze mówiąc to takie puszki się raczej nie odchudzają, ale wchrzaniają po dwie, wielkie buły na samo śniadanie, wiem, bo mam taką koleżankę :) i trochę mi smutno jak widzę, że chuda znajoma je dwa razy tyle, co ja, a waży kilka kilo mniej...

Gość wr0zbitka
nagle nie ma tych wszystkich ktore moglyby wytlumaczyc jaki maja problem i o co im w rzeczywistosci chodzi? :(

Gość wr0zbitka
to dlatego trzeba pocisk robic bo ci smutna!? ze ona je a ty tyle nie mozesz?!

Gość takasiakaiowaka
A czy ja robię pocisk? Nie umówiłabym się po prostu z taką, ale nic nie gadam... uważam, że mojej figurze niczego nie brak, jestem kobieca, a nie chłopięca po prostu

Gość wr0zbitka
a mi sie robi smutno kiedy tyle ladnych dziewczyn widze (nie jestem les ani bi) i gdyby zrzucily troche kilogramow by byly takie ladniuuusie(mowie o tych szerokich >.< ktore maja twarze z potencjalem) ale co ja im moge powiedziec? nic!!

Gość takasiakaiowaka
Każda twarz ma potencjał, gdy do niej dobrać fryzurę i zatuszować makijażem mankamenty. :) Ale zauważ, że wiele pulchnych dziewczyn ma przy sobie naprawdę ładnych partnerów, może im z tym dobrze? Tym bardziej, że ktoś to akceptuje?

Gość wr0zbitka
wlasnie ze ja takiego cudu nie widzialam, chyba ze mowisz juz o tych co sa zamezne to niestety wtedy daja sobie 'upust' i zra ile wlezie... niby mozna z kazdej ale to nie to samo kiedy jest juz odrazu ladna twarz ;)

Gość takasiakaiowaka
Oj uwierz, że nie wszystkie szczupłe twarze są od razu ładne :D Jak nie? Coraz częściej na ulicy moja mama robi uwagi w stylu "o, patrz, jaka gruba, a takie ciacho z nią idzie!" xD

Gość jahsaush
co to za brednie grube chodza samotne nie ma co sie ludzic