Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna żonaa

nie jest twardy jak stal...

Polecane posty

Gość fajna żonaa

Proszę o pomoc w takiej kwestii: mój mąż jest wspaniałym kochankiem,niestety w trakcie stosunku bardzo często opada mu penis w związku z czym chcąc nie chcąc kończymy na miłości francuskiej!:( Nie ukrywam,że na dłuższą metę to wcale nie jest takie fajne,nie pamietam juz kiedy czułam w sobie takiego naprawdę sztywnego kutasa:( Normalnie czasami chce mi się wyć,gdy jak zwykle nic z tego nie wychodzi a on doprowadza mnie językiem albo ręką bo nie stanął na wysokości zadania:(

Gość proponuje wizyte
u lekarza a nie na kafeterii

Gość fajna żonaa
Jak jest w pracy to czasem sprowadzam do domu swojego młodziutkiego szwagra któremu stoi porządnie jak SZABLA UŁAŃSKA !!! :)

błyskotliwemu podszywowi dziekuję:) On sie nigdy nie zgodzi na wizytę u lekarza,wstydzi sie po prostu,nieraz mu sugerowałam to,ale zakrzyczał mnie,że co ja wygaduję,że on tego nie potrzebuje i takie tam...Może są jakieś specyfiki,suplementy diety które pomogą?

Gość proponuje wizyte
to nie jest w takim razie facet tylko smarkacz i tyle w temacie po co ci suplementy jak moze byc chory? niestojacy penis to najczesciej przyczyna jakiejs choroby suplementy dzialaja w skrajnych przypadkach tak naprawde problem jest albo w organizmie albo glowie Dorosly facet i sie wstydzi za fraki i do lekarza najpierw chociaz do lekarza rodzinnego zeby zrobic podstawowe badania Daj mu do zrozumienie ze to moze byc przyczyna powaznej choroby postrasz go moze pomoze i niech nie robi z siebie cipy tylko bedzie facetem na litosc boska :o

niby ma 30 lat,ale zachowuje sie rzeczywiście jak smarkacz:( Niewiem jak go namówić na wizytę u lekarza? Zaznaczam,że ma nadwagę i leczy sie na nadciśnienie,ale moje sugestie zeby się odchudzał puszcza mimo uszu.Dobrze,że chociaż tabletki od nadciśnienia bierze...:(

Gość proponuje wizyte
to wszystko jasne powodem niepelnej erekcji sa leki na nadcisnienie najprawdopodobniej jesli nie ma jeszcze innej przyczyny oczywiscie ;)

ale leki musi brać...może pomógłby Permen czy coś takiego... mimo wszystko dziękuję za pomoc:)

Gość proponuje wizyte
proponuje obnizyc cisnienie w inny spodob np duzo ruchu i odpowiednia dieta, wszystko zalezy jak duzy ma problem z nadisnieniem, ale skoro jest otyly to nadwaga robi swoje z cisnieniem

leki bierze od dobrych 7 lat,wie,ze to między innymi przez nadwagę,ale jak go prosze zeby sie odchudzał to wytrzyma dwa,góra trzy dni...Lekarz tez mu to mówił,ze trzeba schudnąć to i ciśnienie będzie mniejsze,ale jak grochem o ścianę:O dlatego pomyślałam,że może jakieś suplementy pomogą...:)

Gość proponuje wizyte
mozesz sprobowac, ale jesli to wina lekow i otylosci to raczej nie bedzie poprawy, poza tym te leki to ogolnie sciema i pozytywne komentarze sa naprawde wyssane z palca w wiekszosci przypadkow, lepiej juz kupic zwykly zen szen i tyle tu masz stronke z waznymi pytaniami przeczytaj http://www.permen.pl/index.asp?absolutePage=24&c=wasze-pytania

dziękuję:) czyli jak sam się nie weźmie za swoje zdrowie i nie zmieni sposobu odżywiania to i suplementy nie pomogą:( Najgorsze jest to,że on nie widzi problemu,aż się boje coś napomknąć,że penis mu opada w trakcie stosunku:( spróbuję tego żeń-szenia:)

Opadanie w trakcie to nie jest wcale takie nietypowe zjawisko. Jednak kiedy występuje zawsze to oprócz przyczyn emocjonalnych działa fizjonomia. Naprawdę potrzebna jest konsultacja medyczna, ponieważ ciśnienie krwi ma tu swój udział a z tym nie ma żartów.

Gość dfk
popróbować argininy dobrej, np. proargi 9.