Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mechaniczna***pomarancza

KOSZMAR MOJEGO ZYCIA

Polecane posty

Wiecie co? Zwierze sie. To nie provo tylko moje zakrecone zycie. Mam juz czasami tego wszystkiego dosyc. Otoz w 2009 bylam na wycieczce w Krakowie i poznalam tam faceta. Byl bardzo pieknie zbudowany, umiesniony. Twarz mial nieciekawa ale suuuuper cialo. Wzrost 182cm. Byl tez mily, lagodny i uczynny. Zaprosilam go do siebie do miasta, przyjechal. Zaczal sie romans. Czulam sie z nim jak z nikim innym. Bylo nam razem cudownie. Po prostu seks mojego zycia. Wiedzialam ze on siedzial wczesniej w wiezieniu za dosc ciezkie przestepstwo. Wyszedl na warunkowym po 10 latach. Ale z czasem poznalam jego rodzine- wyksztalceni i zamozni ludzie, wiec zaufalam ze jest dobrym materialem na meza. Po jakims czasie przeprowadzil sie do mojego mieszkania w moim miescie. I wtedy zauwazylam cos dziwnego. To troche straszne i nie smiejcie sie, ale zlapalam go pod prysznicem na wtykaniu sobie w odbyt opakowania od tego fioletowego zelu durexa ( jest dosc duze!) . Potem sie dowiedzialam tez, ze sie przystawial do mojego kolegi. No a potem sie okazalo ze w wiezieniu byl cwelem i jeszcze w dodatku mu sie to podobalo. Czulam sie oszukana. Zwiazalam sie z facetem bi, ktory nic mi nie powiedzial o swojej orientacji. Potrzebowal zony jako przykrywki przed rodzina. Boze jak ja sie balam ze on mnie czyms zarazil!!! Zrobilam wszystkie badania po trzy razy w odpowiednim czasie. Na szczescie jestem zdrowa. Bylismy juz zareczeni, wiec oddalam mu pierscionek i wyrzucilam z domu. Po dwoch tygodniach okazalo sie ze jestem w ciazy. Teraz mam piekna coreczke jego i moja i wlasnie w zeszly czwartek mialam sprawe o alimenty. Byl na niej a wiecie co jest najgorsze? Ze jednak sie ozenil, ale z takim pasztetem ze oko bieleje. Czy ona wie za kogo wyszla? Czy ona sie nie boi o swoje zdrowie? Co za oblesna glupia koorwa!!!! I teraz mnie strasza ze sie beda starac o odebranie mi mojego wlasnego dziecka. Pojebalo ich!!! Jego brudna pedalska lapa NIGDY nie dotknie mojej coreczki. Niech sobie nowe zrobi z ta swoja zoneczka. Beda niskie, grube i brzydkie z twarzy. Co prawda nie chcialam byc z pedalem FUJ!!!! Ale teraz mi jest jakos smutno bo to ja zostalam sama. Jestem panna z dzieckiem. Nie mam sie do kogo przytulic a moja uroda marnieje z czasem. Smutno mi!!

Gość Natsuki
Pedały to masz w rowerze :O Mimo wszystko jesteś nietolerancyjnym gównem

tak? a chcialabys miec dzieci z kims takim?

Gość dziewczyna śliczniusia
moze sobie piżdzisko zakorkuj

Gość Natsuki
Z biseksualistą jak najbardziej :) Z gejem nie, ale na pewno bym go od pedałów nie wyzywała, tylko od tchórzy, którzy boją się powiedzieć innym o swojej orientacji.

Gość OneTwo
No i co ??!! Kurwa miałem racje, problemy w życiu kobiet biorą się stąd, że nie potrafią sobie wybrać normalnego faceta na męża. Zobaczcie jakie powody wymieniała, autorka głównego wątku, na samym początku. Jak ktoś jest głupi, to głupio robi.

Gość śliwowica
Zwał jak zwał. Ale o swojej orientacji seksualnej powinien ją poinformować zanim z nią zamieszkał...Uczciwość przede wszystkim! :(

Gość dffgfghghgh
wspolczuje ci, ja tez w swoim zyciu spotkalam zboczenca, ale to byl masochista co lubil byl bity, tez mialam po nim zrypana psychike. na szczescie dzieciaka mi nie zrobil bo i tak byl impotentem ;)

Gość Marilen
Dobrze zrobilas autorko, po ci taki co za chlopami lata. Niech sobie wszadza w dupsko, ale z daleka od Ciebie i od malej. A co bybylo jakby sie do dziewczynki zaczal dobierac; po takim wszystkiego sie mozna spodziewac. Nie zazdrosc jego zonie, nie ma czego. Teraz Ty jestes najwazniejsza i twoja coreczka, nie martw sie facetami, jak ma Cie odnalezc, to Cie znajdzie. Mozesz sobie jeszcze zycie ulozyc.

Dzieki za slowa otuchy. Wiem ze glupio zrobilam wiazac sie z nim, ale na prawde nie wiedzialam... A kobieta podswiadomie wybiera najdorodniejszego osobnika na ojca dzieci.

I tez sie wlasnie bojeo to, ze on moglby skrzywdzic dziecko, bo nie wiem jak gleboko siegaja te jego dewiacje. Teraz bede sie sadzic o nieprzyznanie mu wladzy rodzicielskiej, ale jak na zlosc, zaden swiadek mi nie chce zeznawac. Czy ofiarowanie swiadkowi pieniedzy wzamian za powiedzenie prawdy w sadzie jest legalne?

oczywiście autorko masz rację miałaś prawo sie zakochać , tak zresztą jak większość kobiet i to zrozumiałe facet cię oszukała raz że nie był z tobą szczery i nie przyznał sie że siedział w więzieniu oraz że jest biseksualistą współczuję w celi faceci go rżneli w doopala a on to lubił , pewnie łykał i robili z nim co chcieli to ohydna wizja takiego faceta musisz pobierać alimenty i starać sie utrudnić widzenia swojego dziecka z tym łajzą

Gość lilka 2@
Wiesz co?Ja bym nie odeszła od faceta którego kocham tylko dlatego ze jest bisexem.Mało tego-w łóżku wsadzałabym mu wibrator itd,byłoby super.Jestes nietolerancyjna!!Jak mogłas tak postąpic i odebrac córce ojca?Jestes głupia i tyle.

Ale sek w tym, ze on mnie caly czas zdradzal z facetami. Ja bym nie dala rady go zaspokoic. Przeciez to ryzyko chorob. czemu mialabym sie godzic na zdrade, skoro sama jestem wierna? Poza tym byl jeszcze taki motyw, ze on probowal mnie namowic na seks w trojkacie z drugim facetem. Ja nie chce robic takich rzeczy. Nie tak sobie wyobrazalam zycie rodzinne. czy ty bys sie zgodzila na zdrady i trojkaty?

Moze czesc osob uzna mnie za osobe nietolerancyjna i nudna, ale mnie brzydzi rozwiazlosc seksualna. Nie dalabym rady tak zyc. Jestem z natury wierna i lojalna i tego samego oczekuje od partnera. Wlasnie tam, gdzie odkrylam jego klamstwa i zdrady z przypadkowymi partnerami moja lojalnosc wobec niego sie skonczyla. Po prostu brzydzi mnie to. Nie uwazam ze w takiej rodzinie jaka on moglby stworzyc nasze dziecko wychowalo by sie na normalna osobe.