Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jak nauczyc sie rozpoznawac ze kobieta jest zainteresowana facetem?

Polecane posty

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Powiem krótko: jestem krótkowidzem, noszę okulary, ledwo co widzę :o

Gość gość133
........kropka.... Wiadomo, że to są tylko przykłady, wszystko zalezy od sytuacji i kontekstu chwili ale uwierz mi, że dużo rzeczy robisz nieświadomie w sytuacji gdy na horyzoncie pojawi się fajny facet :)

Gość Męczę się z mężczyznami
Ja się gapię na takiego kolesia, który mi się podoba jak oszalała i czekam na gest z jego strony a tutaj nic.

Potem słyszę jak mówo do kogoś na mnie coś niemiłego dla ucha i jest mi przykro.

Gość Mnich...........
po prostu nie leciały i nie leca na ciebie i nie jest tak, ze nie umiesz rozpozn. sygnałów, gdyby były to z pewnoscia bys zauwazył

sprawa jest prosta. Jeśli mnie jakiś facet interesuję , to się zwyczajnie peszę , i tego się nie da ukryć...

Jeżeli to działa w obie strony, to na mnie też faceci nie lecą.

Gość gość133
hehe

Gość Mnich........
komentarz z 14:03 wniósł tak wiele do tematu, ze ja pierd.le :)

Gość wielki radża
ja też mam pytanie w tej materii:) do tej pory byłem tak zwanym "grzecznym chłopcem". mam 22 lata jakby co. kłaniałem się, pilny byłem, nie imprezowałem, ogólnie nie grzeszyłem:) ale też nie robiłem żadnych przyjemności sobie:) zauważyłem że przy mnie większość kobiet zachowuje się sztywnie i ich miny, gesty itd są strasznie "skąpe". czy to możliwe, że może by i któraś mnie chciała, ale ja mając wspomniane nawyki do sztywności narzucam je niejako innym osobom? nigdy mnie żadna nie zaprosiła i nie poprosiła na kawę. komplementy nt. wyglądy były może ze 4 razy. często rozmowa trwa, ale nie mam już nic do powiedzenia, ona też, ale czeka jeszcze na coś, a może mi się wydaje, że czegoś chce? ja nie wiem czy mi się zdaje że to może być zainteresowanie z jej strony czy grzeczność czy sam-nie-wiem-co? co sądzicie?

Gość chłopie jak nie wiesz jak
postepować z kobietami to glądnij "Zaklinacza psów". Kobiety są proste jak te psy właśnie !

Gość kobitki to sucze są
i tyle trza o nich wiedzieć

Gość kurdefaktycznie
na pierwszej stronie ktos podal punkty, rzyznam ze wiekszosc sie zgadza hahaha wlasnie wrocilam ze spotkania z przyjaciolmi, gdzie byl pewnein chlopak, ktory mi sie podoba. i bylo - spogladanie o odwracanie wzroku jesli sie spotkaly, i za sekunde znow spogladanie, dotykanie niby przypadkiem, smiech z jego zartów (albo usmiech w jego strone jesli zart byl kiepski), myslenie o swoim wygladzie i cagle cos poprawianie, takie pierdoly ale faktycznie cos w tej liscie jest haha

Gość tanskaaans
A nie lepiej by było gdyby kobieta podeszła i zagadała ?? Masz 100 % pewności, że się jej podobasz.

Gość gość133
Hehe no widzicie te punkty nie wzieły się z kosmosu tylko z realnych doświadczen z kobietami. Dlatego znajomość takich drobnostek moze sie przydac ale nie jest warunkiem koniecznym zeby poznac kobiete :)

Gość zdfagh
a co jesli dziewczyna w srodku komunikacji publicznej stojaca przed wami tylem na wyskosci waszego prawego barku przerzuca wlosy na prawe ( po kilkunastu sekundach od momentu gdy staniecie za nia lekko z boku) ramie odslaniajac szyje i ucho przechylajac glowe w prawo i przeciaga reka po koncowkach wlosow tak jakby naciagajac je. lub tez mijacie dziewczyne idaca z chlopakiem za reke a gdy jestescie w odleglosci od tej pary ok 3 m ona przeciga palcami wolnej reki koncowki wlosow. lub tez gdy dziewczyny po wymianie spojrzen lub gdy znajdzie sie blizej was naciaga bluzke, koszule na biodra pomimo ze bluzka nie odslania jej brzucha a to naciganie jest dosc mocne i moze ta bluzke sciagnac tak z 5 cm. lub np wchodzice do autobusu i mlode nastolatki przestala rozmawiac i stoja jak gdy np przychodzi ktos z w czyim towarzystwie nie chcecie kontunuowac tematu i chwile trwa niezreczna cisza, jedna odrazu burak na twarzy i do tego naciaganie bluzki co kilkanscie sekund dosc mocne tak jakby mial na sobie tylko kuszulke a mial dzinsy do tego druga reka tak zjezdza energicznie caly czas po rurce.