Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odżywki mojego męża

siłownia i odżywki

Polecane posty

Gość odżywki mojego męża

Mój mąż od dobrych kilku lat chodzi na siłownie i zażywa odżywki (nie sterydy). Są to gajnery, białko, czasami odchudzające tabletki. Czy to ma wpływ na jego zdrowie? Dodam, że wygląda normalnie, nie ma wielkich mięśni...

Gość rtdfdffgfg
tak, bedzie sie szybciej starzal i tyle

A wpier­dala duzo jedzenia zeby siła była?

Gość odżywki mojego męża
Te "suplementy diety", jak to nazywa kupuje w sklepach internetowych i na moje obawy reaguje stwierdzeniem, że są to środki legalnie dopuszczone do sprzedaż, więc są bezpieczne.

Gość rtdfdffgfg
wiele na rynku trucizn legalnie dopuszczonych do sprzedazy, np. aspartam czy pigulki anty, ktore powodują raka, ale przeciez liczy sie tylko KASA a nie ludzkie zdrowie

Gość odżywki mojego męża
W sumie jest silny, na nogi "bierze" 200 kg (czy to możliwe???)

Gość odżywki mojego męża
Je ogólnie tyle co ja :P , mniej słodyczy a więcej kurczaków i ryżu

Gość odżywki mojego męża
no właśnie rtdfdffgfg, tego się obawiam. Jak go poproszę to dwa miesiące ćwiczy "na sucho", ale potem marudzi, że chciałby sobie kupić odżywki, a że go kocham bardzo to mu pozwalam.

Gość odżywki mojego męża
od jakiegoś czasu zaczął zwracać się do mnie "sztango moja" :O

Gość odżywki mojego męża
hehe, ktoś się podszył z tą "sztangą", ale nawet mnie rozśmieszył :) Pisz we własnym imieniu :)

Gość fghgfhfhfgh
wierzysz mężowi, że to tylko odżywki? przejrzyj samochód, garaż, piwnicę może tam znajdzesz coś ciekawego

200 kg na nogi jest jak najbardziej możliwe. Pytanie jak bierze - ile powtórzeń i ile serii, bo kilka razy to ja też wezmę :)

Gość lalalla kahdl lalala
na nogi 200kg? ale jak to bierze?

Gość lalalla kahdl lalala
Tak za bardzo to nie wiem Jarecky Jakieś serie robi, ale szczerze powiedziawszy to nigdy nie widziałam :)

Gość odżywki mojego męża
lalalla kahdl lalala odpowiada na pytania do mnie skierowane? Ciekawe :)

Gość fghgfhfhfgh
Panowie nie jestem w stanie uwierzyć, że przy treningu 1godz dziennie , na sucho, rzeźbicie się na greckich gladiatorów

Gość spartakus
10:51 [zgłoś do usunięcia] fghgfhfhfgh Panowie nie jestem w stanie uwierzyć, że przy treningu 1godz dziennie , na sucho, rzeźbicie się na greckich gladiatorów uwierz

Gość odżywki mojego męża
zgadzam się z fghgfhfhfgh . Mój mąż wygląda normalnie (nie jak gladiator), a ćwiczy trzy razy w tygodniu po ok 1 godz.

Gość odżywki mojego męża
1 dzień - klata przerwa 2 dzień - nogi przerwa 3 dzień - ręce

Gość odżywki mojego męża
4. dzień - nie Wasza sprawa

Gość odżywki mojego męża
nie podszywać się z tym 4. dniem !

Gość odżywki mojego męża
CHŁOPAKI, JEŚLI ĆWICZYCIE TO PROSZĘ PORADŹCIE MI, CZY DAĆ CHŁOPAKOWI SPOKÓJ I NIECH SOBIE BIERZE TE ODŻYWKI, CZY MARUDZIĆ MU, ŻEBY NIE BRAŁ....

Gość Qqqaaa
Nie masz co go cisnąć - odżywki i suplementy brane świadomie, dostosowując do odpowiedniej diety są jak najbardziej odpowiednie. Szczególnie jeżeli regularnie trenuje. Polecam odżywki Olimpu - www.twoje-odzywki.pl

Gość gośćAnitka1
nie, odzywki sa calkiem spoko moj chlopak tez uzywa suplementow nie steredy i tak jak i twoj maz wyglada dobrze miesnie nie sa jakies niewiarygodnie duze po prostu ladnie wygladaja i sa widoczne a mi coraz bardziej sie podoba :) i uzywa http://somat-suplement.pl/ dlatego jesli ktora z was chce zeby jej facet wygladal dobrze i byl troche lepiej zbudowany niz dotychczas proponuje wlasnie rozwiazanie tego suple! a z faceta robi sie dobre ciacho! :)

Dziewczęta, dziewczęta. Jak sama nazwa mówi: "suplement diety", jest to coś, czym możemy zastąpić coś innego. Co to znaczy? Dobre pytanie. Jeśli chłopak chodzi na siłownie, to musi więcej jeść, żeby rosnąć. Powiedzmy, że je już drugi tydzień po 5 jajek na śniadanie i w pewnym momencie już nie może ich przełknąć, więc robi sobie białko z prochu i zastępuje nim jajka. Jak nie chce jeść owoców, to może od czasu do czasu zastąpić je witaminami z tabletek. Dlatego wydaje mi się, że nie macie powodu do zmartwień, bo jak ktoś już słusznie zauważył, to te środki zostały dopuszczone do sprzedaży i nie są groźne. :-)

Gość patrycja bośnia
Mało kobiet wie, że istnieją specjalne preparaty dla kobiet. Seria queen fit to wlasnie tego typu produkty. na silownie polecam work it lady z tej wlasnie serii, bo daje niezlego kopa, az chce sie trenowac!!!

Gość Andżelinaa445
Zgadzam się z Patrycją. Ja również stosuję i dają mega rezultaty! Nigdy nie miałam tyle energii co po odżywkach queen fit. Dodatkowo można też dostać suplementy wspomagające odchudzanie i przemianę materii. Gorąco polecam!

Gość gość
Już od dłuższego czasu w suplementy się zaopatruję na stronie www.bodypak.pl w białka, czy węgle nie inwestuję, wolę sobie kupić dobry izotonik (a te akurat mają w bardzo fajnych, nietypowych smakach), albo jakiś żel energetyczny żeby cięższe treningi lepiej znosić. Tu jest różnych produktów od groma, każdy sportowiec coś dla siebie znajdzie, nie tylko kulturysta.

Gość gość
Nie powinny wpłynąć na jego zdrowie. Choć wiadomo że wszystko trzeba robić z głową. Sama chodze na siłownie http://enjoyfitnessandgym.pl/ i piję białko w celu uzupełnienia diety.