Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_kamelia

Jestem rozbita, dlaczego on jest taki obojętny i oziębły?!

Polecane posty

Gość jej?! naprawde????
a ja bym chciała faceta ktory nadaje na tych samych falach co ja.

Gość Lady Maverick
A ja dalej sytuacji nie rozumiem, bo mam nadzieje, ze nie chodzi ci tylko o to zeby ci kwiatki przynosil. Dla mnie to bylby absurd, ale ja tak juz mam ze przynoszenie kwiatkow uwazam za podejrzane i w pewien sposob zalosne. Poza tym jezeli go caly czas gnebisz, atakujesz, krytykujesz, to facet bedzie cie w koncu olewal, bo kto chcialby caly czas sie klocic. Czego tak naprawde od neigo oczekujesz? Mialam kiedys kumpla, ktory opowiadal mi, ze jego ex wiecznie miala jakies pretensje. Np. jak ja odwiedzal i ogladali razem TV. Ona chciala ogladnac telenowele, a o stwierdzil, ze w tym czasie pojdzie na kompa, bo nie chce durnej telenoweli ogladac, to byla awantura, ze przychodzi do niej i na kompie siedzi. Jakos on nie awanturowal sie, ze jak przychodzi do niej ona woli ogladac telenowele. Ciagle sie go czepiala, w koncu facet ja zostawil.

Gość Lady Maverick
wrednie szczera - widac ze masz 20lat. 'rozyczka to wyraz zainteresowania' Padlam ze smiechu! Rozyczka to wyraz BRAKU WYOBRAZNI!!! Przyjdzie takiz rozyczka i mysli, ze mu do nog z wrazenia padniesz. No widac, sa takie co padaja :)

Gość ubustwiam....
jak juz powiedziałam atak powtorze...tak to jest z facetami ... :/

Gość ta wyjątkowa
obawiam się, że po pewnym czasie w każdym związku wychodzi, gdzie było tylko zauroczenie fizycznością a gdzie prawdziwe porozumienie i wzajemne przyciąganie ale mentalne :(

Gość Mnich......
autorko a PO CO jesteś w tym związku? przecież to chore

Gość ta wyjątkowa
tak jak każda, boi się że już lepszego nie znajdzie OMG

Gość Mnich......
lepszego? a może być gorzej\, hehe

Gość Mnich......
z tego co czytam to jestes dla niego zerem i tak jesteś traktowana z wyłączeniem kwestii ruchania miłość powinna dawać szczęście, śmiem twierdzić, że ten związek Ci tego szczęścia nie daje

Gość ta wyjątkowa
dla autorki ten facet jest wymarzony, stąd refleksja że pewnie boi się, że nie znajdzie lepszego :classic_cool:

Gość lady_kamelia
Tu chodzi o to, że chciałabym czasem czuć że o mnie myśli, pamięta. rok temu jka pojechałam na zakupy i szczędałam się po sklepach,i kupiłam koszule, ale nie sobie tylko Jemu. Chciałam żeby było mu miło, że o Nim pamiętam i że chciałam mu zrobić przyjemność. JUż omińmy kwestie róży ! niech mi kupi mojego ulubionego batona i powie kochanie to dla Ciebnie -Twój ulubiony! Jestem z Nim bo Go kocham. NIe jest tak łatwo odejść. Jest mi cholernie źle z tym kiedy nie jest między Nami dobrze. Ja wiem, że nie jestem idealna, zreszta nikt z Nas nie jest... ALe chciałabym, żeby było dobrze między Nami. Chciałabym czasem poczuć że jestem całym światem dla Niego !

Gość wrednie szczera
Lady Maverick widac ktoś tu róży nigdy nie dostał.;-) ale każdy ma swoje podglądy.. autorko głowa do góry!

Gość co za bzdury wy przeciez
UWIELBIACIE BYC OLEWANE, WTEDY MACIE PRAWDZIWEGO FACETA PRZY SOBIE! a jak jest milo, to jest wam za nudno. babom to sie nigdy nie dogodzi.

Gość lady_kamelia
ja nie lubie być olewana. i chyba już głowy do góry nie bede miala. dzis kolejna wymiana zdan a moj mąż wybuchnął. :( ryczec mi sie chce. ale moze uloze sobie jeszcze zycie.

Gość gość
witam ja mam podobnie tylko jeszcze nie mamy ślubu,i raczej do niego nie dojdzie ;czuje się wiecznie poniżona i niekochana ,również plakac mi się chce i niestety zgadzam się z przedmówcami ,ze taki związek to bagno !nie ważne że kochasz on tego samego nie czuje co ty !nie rozumiem dlaczego tak jest :(((( ,że czym więcej dajesz z siebie on bezlitośnie niszczy wszystko !

Gość gość
ja bym pusciła kantem bez litości * spróbuj go znienawidzieć wiem że to brzmi absurdalnie ale jest możliwe, powtarzaj sobie codziennie że to oziębłe goovno niszczy Twoją miłość, olewanie i oschłość przyjdą Ci same naturalnie :P nie będziesz musiała udawać * na koniec odstaw się i stwierdź że wychodzisz spędzić wieczór z kolegą, który uważa Cię za fascynującą kobietę * nie słuchaj darcia ryja i narzekań, wyzwisk od dziwek, po prostu wyjdź z chałupy, jak spróbuje z pięściami startować to zagroź że wylejesz mu na łeb wrzątek jak będzie spał :P ZERO LITOŚCI DLA OLEWACZY olewających facetów należy gnębić i poniżać oraz zdradzać bo w momencie kiedy kobieta otwiera serce i jej miłość rośnie olewacz niszczy to co kobieta ma cennego - uczucie do małżonka * N.O M.E.R.C.Y :D:D:D

Gość gość
do "co za bzdury wy przeciez" nie lubimy być olewane przez mężczyzn którzy nas pociągają lubimy być olewane przez natrętów do których nie czujemy chemii bo mamy wtedy spokój święty

Gość gość
Również byłam senna, zmęczona, nic mi się nie chciało. Miałam objawy depresji i nerwicy. Trafiłam przypadkiem na stronę energiaduchowa.pl . Zamówiłam oczyszczenie aury. Jak się okazało był to strzał w dziesiątkę na moje problemy. Teraz jestem osoba pełną wigoru i chęci do działania.