Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LCasei

Porażka na całej Lini - MATURA 2011

Polecane posty

Gość LCasei

Witajcie jak już wiadomo w temacie moja matura okazała się porażką :( Nie zdałam aż z 3 przedmiotów (Ustny i Pisemny Angielski i Matma) z tych przedmiotów zawsze byłam słaba. Teraz nie wiem co zrobić

Gość jcxahuichadu9iv
do pracy, zarob na korki i napisz za rok

Boże, co się dzieje z tą młodzieżą??? Wierzyć się nie chce jaki poziom prezentuje. Kiedyś to były matury, a teraz? Jedna wielka ściema, a i tak nie potrafią zdać kilku prostych ezgaminów. O zgrozo.

Gość LCasei
heh jak widać nikt nie chce mi pomóc tylko pogrążyć....już starzy żyć mi nie dają

Gość matura to nie wszystko
A po co komu matura jak sie na studia nie idzie. ja nie zrobilam matury zrobilam szkole policealna i od 5 lat pracuje w zawodzie. Moja siostra mgr bez pracy w zawodzie dorabia gdzies w sklepie.

Gość jiojoi
niestety, ale odkad wprowadzono gimnazja to powstalo cale pokolenie tepych idiotow.

Gość po maturze juz dawno
LCasei Nie zalamuj sie , zapisz sie teraz na jakieś studium policealne , zgodnie z zainteresowaniami lub nie i staraj sie to ukończyć, zdając egzamin zawodowy bedziesz miała fach w ręku i prace, maturę zdasz za rok lub dwa w najgorszym przypadku i potem zrobisz sobie studia licencjackie uzupleniające w rok na WSTH i tym samym nie stracisz lat przez które bys mogla studiować zdając w tym roku maturę. A wiec nie wszystko stracone, głowa do góry :)

Gość haha haha hahahaha
fach w ręku i pracę !! :D !!!!! otworzy 10000 salon kosmetyczny w miescie

utworzenie gimnazjów było kiepskim pomysłem ale czy napewno wtedy powstało pokolenie idiotów ??

Gość no jakie kiedys byly matury
co?! ze w kiblu nauczylciele sciage dawali. pisalo sie tyko np wypracowanie w zpolaskiego. a teraz jest inaczej, nie tylko wypracowanie.

Gość *Emilka*
A ja zdałam choć się nie spodziewałam 47pkt z angielskiego 94% no i co z tego jak pracy niemam nie mogę znaleźć. Co mi po maturze?

haha haha hahahaha ????? a co ty wszystkie panny na kosmetologie ida ??

Gość haha haha hahahaha
nie tlumacz sie tlumoku teraz masz mature prawie jak testy na prawko :D Slowo okno to a czasownik b rzeczownik c przymiotnik d liczebnik Z matmy nie wiele trudniej, jak ktoś nie zdaje to po prostu przez cala szkole srednia nic nie robil albo jest uposledzony.

*Emilka* gratuluje wyników :) Tu jest Polska i niestety , takie realia. Zaraz ktoś napisze jakie to trudne były kiedys matury... haha jasne pamietam jakie to były to mnie skreca , pamietacie takie przysłowie sprzed reformy " starej sie nie da nie zdać " ??

Gość haha haha hahahaha
Wiekszosc tlumokow idzie na kosmetologie, naucza sie madrych slowek , siakies algi morskie maseczki sciagajace i struga wielka kosmetyczke :P

Gość o o o o o o o
jak się zamiast uczyć gołe dupy na nk pokazuje to tak się ma

Gość bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A ja zdałam choć się nie spodziewałam 47pkt z angielskiego 94% no i co z tego jak pracy niemam nie mogę znaleźć. Co mi po maturze? slabo ;) ja 96 % -.-

Gość LCasei
Dla jasności ja nie jestem jakąś głupią laleczką, która dba o wygląd i kręcą kosmetyki. Muszę zdać maturę za rok nie ma bata. Tylko mam pytanie czy jak znowu przystąpię do matury czy będę musiała zdawać od początku ze wszystkiego? np z Polskiego ustnego? bo go zdałam ?

ale macie zabawe wynikami ja mam 66% z kazdego i co łyso wam>?

Gość żyrafa w motyle
jak nie potrafisz pisać bez błędów,to co się dziwisz,że nie zdałaś matury? ;-) a poza tym-na szczęście istnieją szkoły policealne,zainteresuj się,gdzie mogłabyś pójść,powiedz rodzicom,jaki masz plan-udowodnisz,że poważnie podchodzisz do swojej przyszłości i edukacji no i może trochę tym ich uspokoisz,szkoda że zawaliłaś,ale mleko już się rozlało,a żyć trzeba dalej

Gość *Emilka*
Wiem że słabo jestem zła na siebie bo popełniłam 2 błędy w teście wyboru i 9pkt z listu. Jestem zła bo miałam dobre pierwsze przeczucie przy tych pytaniach ale zaznaczyłam w końcu co innego eh a mogło być lepiej...

Gość bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
po maturze juz dawno ale macie zabawe wynikami ja mam 66% z kazdego i co łyso wam>? no chyba nie ;) twoj wynik jest zalosny, zegnam :D

LCasei Zdajesz tylko to czego niezdałaś , te przedmioty co zaliczyłas w tym roku nie musisz ich zdawać i tak jest przez 5 lat potem trzeba zdawać wszystko od nowa, jeśli w ciagu tych 5 lat nie zda sie wszystkich wymaganych przedmiotów.