Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistajaaaa28

zaproszenie na wesele, czy wypada

Polecane posty

Gość pistajaaaa28

Czy można zaprosić na wesele kolegę, który ma kogoś? nie wiem co robić, byłam pewna, że mam partnera na wesele,z którym jestem blisko, ale on już wcześniej urlop zaplanował nie wiedząc o tej imprezie i wyjeżdża.. mam problem, wszyscy inni zajęci:)

zalezy czy łączą was dobre relacje - takze z jego dziewczyna i wiesz ze ona nie mialaby nic przeciwko :) - jesli wszystko obgadacie a ona sie zgodzi, to czemu nie :)

Gość pistajaaaa28
właśnie ich kobiet nie znam... ale się wkopałam,a bardzo chcę iść, bo to wesele bliskiej koleżanki, a sama nie pójdę..

Gość ja poszłabym
sama, byłam kilka razy i nie rozumiem czemu to takie straszne pójść w pojedynkę

porozmawiaj z kolezanka, ktora cie zaprosila, moze maja w rodzinie jakiegos kuzyna, ktory ma podobny dylemat do ciebie i was "sparują"

Gość pistajaaaa28
sama już raz byłam i dziękuje, nie pójdę więcej, bo dziwnie się czułam,gdy były same pary:)a jak mnie jakiś facet poprosił do tańca to jego żona/partnerka patrzyły się krzywo

Gość jej?! naprawde????
"Czy można zaprosić na wesele kolegę, który ma kogoś? nie wiem co robić, byłam pewna, że mam partnera na wesele,z którym jestem blisko, ale on już wcześniej urlop zaplanował nie wiedząc o tej imprezie i wyjeżdża.. mam problem, wszyscy inni zajęci" a znasz jego dziewczyne? ogolnie moge ci powiedziec ze nie wypada ale to zalezy tez jakie macie wy wszyscy kontakty ..

Gość pistacjaaaa28
wiem, słabo to wygląda......

Gość warszawiankaaaaaaaa
nie , nie wypada. Co to w ogole za pomysł by prosic zajetego faceta by byl osoba towarzyszaca? Chcesz sklocic zwiazek? bo raczej watpie by zakochana kobieta na cos takiego przystala a koledze bedzie glupio odmowic.

Gość pistacjaaaa28
jasne,ze nie zgodizlabym sie,zeby moj facet poszedl z kims na wesele:) może poszukam w necie jakiegoś kawalera:/ mam jeszcze miesiąc czasu....

Gość pistacjaaaa28
no widzicie, pytam Was tutaj i odpowiedzi sa jednoznaczne,ze to poroniony pomysł ale jak pytam potencjalnych kolegow,to nie widza nic przeciwko, to tylko towarzystow i zabawa i badz tu madry,ze nie zaskzodzi zapytac a decyzje i tak facet podejmuje....

Gość pistacjaaaa28
bo chcę poznać różne punkty widzenia. dziękuję za porady.pozdrawiam

Gość nierika
Jak nie masz z kim iść, to idź sama. PROSTE.