Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foto Emes

Fotografie ślubne

Polecane posty

Gość Foto Emes

Witam! Polecam zakład fotograficzny Fotoemes oto ic strona www.fotoemes.pl

Gość dyskusjaogólna
Ja sie zastanawialam nad tą fotografką podobają mi sie zdjecia:) te w makach szczegolnie:) http://eurydykamaciak.pl/

Gość Sobota, to gdzie oni są?
Zamiast w tym dniu robić zdjęcia na weselu, oni szukają pracy na forum. Oj chyba nie jest to najlepszy pomysł, na tym szczególnym forum pracy szukać. Jak wszędzie i tu konkurencja nie śpi i oceni właściwie wytwory pracy naszych artystów. Pytanie do pierwszego - skoro Kurozwęki są takie piękne, to jak się w tym miejscu robi takie okropne zdjęcia? To trzeba mieć antytalent, by tak źle przekazać taki piękny plener. Normalny amator aż tak by nie umiał. Nawet cioci z aparatem wyciągniętym z torebki zdjęcia w takim miejscu udałyby się lepiej. I do drugiego - Wagon jest nieruchomy, za to tło rozmazane, co ma sugerować ruch. Czemu również koła wagonu są rozmazane? Czyżby wagon ruszył, pozostawiając podwozie w miejscu? Najprymitywniejszy błąd, jakiego wstydziłby się dzieciak na kółku fotograficznym, zaczynający przygodę z cyfrowym zniekształcaniem zdjęć np. w GIMPie. Przeglądając kilka zdjęć, bo na wszystkie szkoda czasu wiem, czemu zamiast robić zdjęcia w sobotę szukacie jakiejkolwiek roboty.

Gość janosica
chyba laska napisala ze zastanawia sie nad wyborem tej fotografki...czytać nie umiesz? chyba czesto tu ludzie sobie doradzaja nie sadzisz???

Gość do janosica
janosica Zazwyczaj zdanie zaczyna się z dużej litery. Co do sprawy doradzania to doradzać mogą osoby których się dobrze zna a nie najczęściej fikcyjne postacie. Czemu takie nerwy?

Gość MarekSylwia
A czy ktoś z was rozdysponowywał zdjęcia ze ślubu i wesela za pomocą strony internetowej vertis? My się nad tym zastanawiamy...ale chcielibyśmy się dowiedzieć, jak to wygląda.

Coz powiedziec na takie zdjecia? :) Mi bardziej podobaja sie zdjecia nowoczesne, takie jakie robi moj maz :)

Gość twój mąż robi bardzo
słabe i cienkie zdjęcia nie wiem po co tak robisz tylko reklamę chyba profesjonalnych zdjęć nie widziałas 🖐️

Gość hej jagodka1
Faktycznie twój mąż robi super nowoczesne zdjęcia gdzie krzesło, meble, detale wystroju i architektura są ważniejsze niż młoda para. Długo na tej nowoczesności nie pojedziecie, bo liczy się człowiek a nie jakiś mebel. Za 40 lat oglądający zdjęcia będą chcieli przypomnieć sobie jak wyglądali a nie, jakie meble były w domu czy kościele. Właśnie taka nowoczesna fotografia zdołowała fotografie ślubną, która jest teraz w głębokim kryzysie. Jednak rozumiem, że kredyty na sprzęt się wzięło i trzeba coś kombinować, aby je spłacić. Jestem też związany z usługami ślubnymi i widzę jak wszystko trafia szlak zaczynając od fotografii a kończąc na salach weselnych.

Gość Onidwoje
A my zastanawiamy się nad rozesłaniem naszych zdjęć z wesela poprzez stronę vertis.pl. Przeglądaliśmy ją a także wymienialiśmy mejle z gościem z tej strony i wszystko tak wygląda ok. Ale chcielibyśmy przed podjęciem decyzji zasięgnąć opinii u innych osób. Polecacie wogóle korzystanie z takich serwisów?

Gość Couple
My kiedyś z tego korzystaliśmy i wrażenia mamy pozytywne;) Polecamy. A znaleźliśmy ich na facebook'u... i tam wyraziliśmy zainteresowanie ich ofertą.

Gość 2+1 AAA
My także mamy miłe wspomnienia ze współpracy z firmą vertis. Z informacji zwrotnych, które do nas docierały wiemy, że z takiego sposobu selekcji i dystrybucji zdjęć byli zadowoleni także nasi goście weselni;)

niedawno zdecydowałem się zaproponować parze młodych dystrybucję zdjęć za pośrednictwem internetu. Robię zdjęcia na weselu i umieszczam na stronie internetowej (www.vertis.pl), gdzie wszyscy co byli na weselu mają login i hasło. wchodzą sobie na stronę internetową, tworzą cały album ze zdjęciami i kupują zdjęcia we własnym zakresie, z czego ja zarabiam a nie muszę nawet palcem kiwnąć. ok, myślałem, ze zostanę wyśmiany z tym pomysłem, ale w przypadku pary młodej z którą pracowałem pomysł przyjął się bardzo dobrze. Zarobiłem tez więcej niż zwykle, a ciągle jeszcze ludzie kupują. czy ktos jeszcze tego probowal poza 2+1 AAA?

Gość kolego kazimierz_fotograf
Panie fotografie a czy sprawdziłeś czy ten pomysł czasami nie jest zastrzeżony jako wzór użytkowy? Druga sprawa, że od przyszłego roku w usługach fotograficznych wchodzą kasy fiskalne. Jestem ciekawy jak sobie z tym problemem poradzisz. Następna sprawa, że jakość zdjęć oglądanych na monitorze najczęściej bardzo odbiega od jakości zdjęć na papierze. Uważaj, aby ktoś z tego powodu się nie zdenerwował, bo to ty będziesz miał kłopoty. Ten twój pomysł jest stary jak jest fotografia cyfrowa i internet. Jednak przynosi więcej złego niż dobrego. Pamiętaj, że podstawą do zleceń jest wiarygodność a ten system raczej działa w druga stronę.

Gość alumalu........
alumalu spiesz się koniecznie bo lepszych usługodawców w kraju nie znajdziesz. Widać w tych zdjęciach talent, pomysły, umiejętność artystycznego patrzenia. SPIESZ SIĘ KONIECZNIE ABY KTOŚ NIE ZAJĄŁ CI TERMINU

Gość Inny kolega kazimierza
Wzór użytkowy... dobre sobie:-) Kasa fiskalna... nigdy nie kupowałeś niczego w sklepie internetowym? ten system jest bardzo wiarygodny, dlatego, że każdy dostaje takie zdjęcia jak chce a nie takie zdjęcia jak ktoś zadecyduje, że będzie chciał:-) Ja wole jak sam sobie kupię koszulę, a nie moja żona (bo ostatnio w ten sposób dostałem nie dość, że za małą, to w dodatku w kolorze różowym)