Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beataTYsuko

lubię kiedy kobiety mi stawiają i generalnie kiedy mają kase

Polecane posty

Gość beataTYsuko

Tak.. właśnie tak, rolę się powoli odwracają.. całe życie to facet powinien mieć pieniądze, stawiać paniom różne rzeczy, zabierać je itp.. ja powoli dążę do celu i bardzo często spotykam się z sytuacja gdzie to kobieta stawia np piwo, pizze itp... albo jedziemy nad morze i to ona wydaję dużo więcej, również na mnie.. po prostu lubię kiedy kobieta ma pieniądze, ma u mnie zajebistego plusa wtedy... a najlepiej to kiedy ma swoje mieszkanko + fajne sportowe auto.. do tego jak jest sexowna to już ją kocham :)

Gość grkgrgirgji
hehhe zalosny mezczyzno:D

Gość jjjjjjseee super
kurcze nie wiem czemu ale nabrałam ochote aby mojemu postawic oO :)

Gość beataTYsuko
czemu żałosny? bo wymagam od kobiety tego co Wy od nas przez całe życie?? pff... ja tak samo jak Wy mam ochotę żyć w luksusie i skoro Wy patrzycie na dzianych typów to ja patrzę na sexowne i dziane kobiety, proste...

Gość grkgrgirgji
nie dosc ze musimy za nich placic sprzatac gotowac rodzic dzieci pieknie i seksownie wygladac co jeszcze??:o no koorwa pytam sie co jeszczE:o czego jeszcze chcecie nedzni mezczyzni:D?

Gość beataTYsuko
czego chcemy? a przynajmniej czego ja oczekuję od kobiety? otóż tego: - aby zawsze pięknie wyglądała - aby zawsze mi dawała kiedy tylko mam ochotę i oczywiście sama z siebie żeby inicjowała też sex - aby lubiła spontany (kobieta która nie lubi spontanów dla mnie odpada) -aby miała zajebiscie duże poczucie humoru -aby swoje koleżanki nie traktowała na równi ze mną tylko zdecydowanie niżej w hierachi -aby dbała o swoje ciało.. chodziła np na fitness, raz na tydzien na solarium, ładnie się ubierała - mogła by od czasu do czasu coś ugotować, wyprać ciuchy moje, umyć podłogę, okna itp no i z dóbr materialnych dobrze by było jakby miała swoje mieszkanko i sportowe fajne auto.. np nowe audi TT to są moje wymagania

Gość grkgrgirgji
a co ty soba reprezentujesz?>:D

Gość twoj ewentualny sponsor
oczywiście! ponadto powinna mieć dużą wiedzę, rozległe zainteresowania, jakąś pasję w życiu, powinna mieć świetne wykształcenie. jak równouprawnienie to równouprawnienie.

Gość beataTYsuko
Po za miłością i dostępem do sexu 24h mam niewiele do zaoferowania.. z dóbr materialnych mam tylko auto.. ale już starawe 15 letnie, ze słabym silnikiem jeśli chodzi zaś o moje cechy to... spontaniczny, duże poczucie humoru, nie lubiący się nudzić a więc ciągle mógłbym coś robić, rozrywkowy, "kumaty", potrafiący się zachować w danej sytuacji

Gość mam te wszystkie zalety
i dlatego jestem sama:D. Lubię wydawać kasę ale na siebie:D. Niekiedy się zastanawiam, czy nie byłoby mi lepiej gdybym nie była tak przebojowa, miałabym wtedy mniejsze wymagania wobec facetów. Dochodzę jednak do wniosku, szczególnie po takim topiku, ze dobrze, że nie jestem uzależniona od mężczyzny. Sami zakompleksieńcy i niestety nieudaczniki

Gość grkgrgirgji
dobra dobra a teraz CO WY SOBA REPREZENTUJECIE??!! bo jak widze to lista wymagan rosnie ale co w zamian?:D

Gość grkgrgirgji
beataTYsuko Po za miłością i dostępem do sexu 24h mam niewiele do zaoferowania.. z dóbr materialnych mam tylko auto.. ale już starawe 15 letnie, ze słabym silnikiem jeśli chodzi zaś o moje cechy to... spontaniczny, duże poczucie humoru, nie lubiący się nudzić a więc ciągle mógłbym coś robić, rozrywkowy, "kumaty", potrafiący się zachować w danej sytuacji czyli podsumowujac wielkie gowno:) zyj dalej w krainie marzen dorotko

Gość jak u cyganów
powinno być jak u cyganów, facet powinien tylko spłodzić dziecko, reszta go już nie interesuje

Gość grkgrgirgji
to zostan cyganem kto ci broni:o ech widzicie mezczyzni nawet nie potraficie dobrze zarobic zeby stawiac te wygorowane wymagania 15 letnie auto ze slabym silnikiem hehehehhehehehe umarlam

Gość twoj ewentualny sponsor
w zamian dozgonna miłość, wierność, oddanie, opiekuńczość, zawsze ciepłe słowo i wsparcie, gdy trzeba. mogę się też opiekować dziećmi, jeśli moja wybranka zechce postawić na karierę zawodową.

Gość grkgrgirgji
a myslisz ze my kobiety nie wspieramy nie dajemy milosci blablabl?:D troche to za malo wysil sie

Gość beataTYsuko
No właśnie nie dajecie miłości..

Gość grkgrgirgji
heh dobra dobra to teraz zamknij ryj i zmniejsz swoje durne wymagania bierz pierwsza lepsza brzydule i dziekuj Bogu ze zechciala takie cos pozdro

Gość jak u cyganów
grkgrgirgji a umiesz chociaż zrobić loda? chciałabyś co najmniej właściciela cukierni a pewnie nawet loda nie umiesz dobrze zrobić?

Gość beataTYsuko
Jedyną miłość jaką może dać kobieta facetowi to matka swojemu dziecku... w innym przypadku nie ma czegoś takiego jak miłość kobiety do mezczyzny

Gość grkgrgirgji
bujaj sie nedzny mezczyzno ze slabym samochodem ja mam normalnego chlopaka a nie stuknietego kretyna o wysokim mniemaniu nieadekwatnych do posiadanycyh przez niego cech, umiejetnosci i walorow;)

Gość beataTYsuko
grkhfdj Ty masz chłopaka? prosze Cię.. nie rozsmieszaj mnie, gdybyś była zajeta to bys własnie z nim spędzała czas a nie pisała pierdoły na kafeterii, jesteś zwykłym zerem i zapewne nawet bym na Ciebie nie spojrzał bo nie masz ani jednej cechy którą wymagam

Gość grkgrgirgji
a ty myslisz ze jak sie ma chlopaka to nalezy sie do niego lancuchem przypiąć? mam chwile relaksu dla siebie:D lubie kafe to siedze

Gość grkgrgirgji
ja mam chociaz dobry seks nedzna kreaturo mezczyzny:o

Gość beataTYsuko
to masz bardzo oryginalną rozrywke.. siedzenie na kafe:)

Gość grkgrgirgji
a ty co masz?:D acha no tak ty masz WYMAGANIA hahahha

Gość grkgrgirgji
przepraszam bardzo a gdzie aktualnie ty sie znajdujesz jak nie kafe?:o widze ze tez masz oryginalne rozrywki lubie to siedze :)

Gość beataTYsuko
ty masz dobry sex?? chyba jak odpalisz redtube i wpiszesz Lanny Barbie... zalosna szmato

Gość grkgrgirgji
jak sie ma chlopaka to ma sie i seks:) hmm chyba dla ciebie to tak trudne do wyobrazenia ze szkoda gadac jestes prawiczkiem rozumiem?:D