Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioollaa

czy to mozliwe???

Polecane posty

Gość wioollaa

witam serdecznie....pisze ten topik bo normalnie sama nie moge sobie z tym poradzic...mianowicie: 2 miesiace temu spoznil mi sie @ ponad tydzien prawie ( w czasie jego domniemanego trwania zrobilam 2 testy oba negatywne) po paru dniach dostalam okresu ale trwal tylko 3 dni i towarzyszyl przy tym brazowy sluz...w tym miesiacu @ dostalam punktualnie trwal 5 dni...ale teraz moje pytanie czy to mozliwe zebym byla w ciazy bo wysypalo mnie jak masakra( nie mialam wczesniej problemu z tradzikiem), zdarzalo sie ze bylo mi niedobrze, pare razy zakrecilo mi sie w glowie a teraz zauwazylam ze powiekrzyl mi sie brzuch i dziwnie mnie boli, kluje w boku ( wiem ze nie urosnie mi brzuch w 2 m ale musialam to napisac) a i boli mnie na na samym dole jak na okres ( momantami) napiszcie mi drogie kobiety co o tym sadzicie??? wiem ze bylo mnostwo podobnych topikow, ale zaden nie opisywal dokladnie mojego przypadku... z gory dziekuje za odp.

Gość Jak to nie??!!
3/4 takich topików jest na taki sam temat jak twój!!!!!!!!Babo głupia...nie jesteś w ciąży na 100%.