Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgsajdjakdja

Dziewczyny chodzicie w dzwonach(spodniach)

Polecane posty

Gość hgsajdjakdja

hmmm

Gość fdgdfgfd
chodzę. a czemu nie? mam zalozyc rurki baleriny i tunike jak wiekszosc? ja mam oryginalnosc we krwi! szkoda tylko ze jestem taka zwyczajna ;)

Gość hgsajdjakdja
no wlasnie ja kupialm sobie w szmateksie takie fajne dobrze leza, i nie musze caly czas w rurkach chodzic

Gość ja nie chodze aleee
z tego powodu, że po prostu mi nie pasują. Jeśli komuś tak- to czemu nie? Fajna odskocznia od rurek, balerinek i tunik jak już ktoś wyżej napisał.

Gość hgsajdjakdja
a dzwony plus balerinki tez fajnie ja w adidasach nie chodze albo balerinki albo szpilki

Gość kubek z kawą
chodze, ale w takich lekkich dzwonach, niezbyt szerokich ;)

Gość hgsajdjakdja
a dlaczego uwazasz ze Ci nie pasuja?

Bardzo mi się podobają, ale ciężko dostać:P fakt, nie lubię łazić po sklepach... więc może wiecie gdzie dostać. W rurkach nie chodzę, bo nie lubię, ale na innych nawet mi się podobają. Ostatnie dzwony jakie miałam poszły do kubła, bo już się strasznie zeszmaciły, ale brak mi bardzo takich spodni.

Gość vgsesesesess
ja lubie tuniki i dzwony

Gość hgsajdjakdja
no ciezko ciezko teraz albo rurki albo proste najlepiej w szmatkach jakies fajnie upatrzec

Gość Moj mąż stwierdził
Ze moje rurki spali bo nie moze na nie patrzeć ciagle mowi ze to tragedia takie spodnie nosić a mam 23lata i nie wiem jak mu przemówić by dal mi spokuj

ja chodze w lekko poszerzanych.typowe dzowny to to nie sa,ale nogawki sa odrobine szersze.mi sie taki styl podoba,rurek nie mam ani jednych, poszerzane lub z nogawka tak samo szeroka na calej dlugosci nadaja sylwetce bardziej symetryczny wyglad

Gość ja nie chodze aleee
mi nie pasuja bo mam figure typu jabłko. Zzn w miare zgrabne nogi, ale problematyczny brzuch i ramiona, plecy. Jakbym ubrala dzwony to wygladalabym jeszcze masywniej. wtedy bylaby szeroka góra i szeroki dół... nie nie nie....w rurkach wygladam lepiej i nie zauwazylam to tylko ja.

Gość ta jasneeeeeeeeeeee
narzekajcie na rurki grubaski jedne rurki sa dla chudziutkich dziewczyn podkreslajacych i figure a wy juz szukacie usprawiedliwien dla siebie by byc inna niz wszystkie, niebanalna blablabla prawda jest taka ze jak sie ma piekne nogi to sie nosi rurki a jak nie to szuka wlasnie takiego shitu jak dzwony

Gość hgsajdjakdja
no ja jestem chuda i nosze rurki i dzowny

Gość ta jasneeeeeeeeeeee
dzwony nie dla chudych, wtedy wyglada sie jak jakis klaun

wlasnie do jablka pasuja poszerzane spodnie...jesli ktos ma duzy zad i ubierze rurki to jeszcze bardziej ta pupe uwydatnia

Gość hgsajdjakdja
ale jak kilka lat temu byly tylko dzwony to jakos wszystkie lazily w dzownach wiec nie pieprz dziewczynko

Gość ja tez motylka
omg!!dzwony sa nie modne please, jak spodnie to tylk rurki albo zwezane- ale fakt sa tylk dla zgrabnych dziewczyn, grubaska nie pasuje masakra...

Gość hgsajdjakdja
nie modne haha :D to sobie wpiszcie w google dzowny 2011 i zobaczycie czy modne czy nie :D

Gość ta jasneeeeeeeeeeee
co do modnosci to przykro mi bardzo ale sa w tym sezonie rowniez dzwony modne, jednak nikt nie chce ich zbytnio wproawadzac masowo gdyz jest to po prostu nieestetyczne szal na rurki nigdy nie minie

Gość hgsajdjakdja
minie minie, jak wymysla cos innego

Gość ta jasneeeeeeeeeeee
a co innego jest do wymyslenia? chyba ze mezczyznom zaczna sie podobac futurystyczne kobiety >.

Gość kubek z kawą
pewnie, że minie. ja kiedyś stanowczo mówiłam, że nigdy nie ubiore zwężanych gaci, a teraz sama chodze w rurkach, ale lekko rozszerzane spodnie też lubie.

Gość errrrteeee
niedługo znowu nastanie masowa moda na dzwony tak to juz jest

Gość errrrteeee
te zwężane to marchewki, brrrrr tego to po prostu nie znoszę:P

Gość hgsajdjakdja
mialam to samo jak widzialam ze jaka panna miala rurki to mnie to smieszylo ale to byly poczatki tej mody, a teraz na zime wymarzone, do szpilek tez ale dzwony tez fajne ;)

Gość kubek z kawą
nie no ogólnie miałam na myśli po prostu rurki. marchewki to te takie nie przylegające? paskudzą figure

Gość dfvrgvrvr
nie... marchewki są luźniejsze w kroku (przymarszczane w okolicach pasa) i przylegające od kolana w doł głównie to cygaretki są przylegające