Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagusiaa887

jak przestac go kochać!!?? takiego typa co..

Polecane posty

Gość dagusiaa887

zostawił mnie dla innej po 5 latach dodam jeszcze że robił mnie z nią za plecami w bambuko od dobrego roku przed rozstaniem znaczy pisal smsy i czasem się spotkal z nia pogadać. ja o tym dowiedzialam się przypadkiem on oczywiscie sie wypierał dobre 2 miesiace lecz potem juz sie przyznal ze chce sie rozstac i ułożyc sobie zycie z kims innym ( z 17nastolatka heh) on ma 24.. ale jest takim dzieciakiem jak ona. Z tego co wiem on poleciał na jej wyglad bo jest naprawde piękna jak jakas latynoska.. widzialam ja na fotkach. nie moglam sie pogodzić z tym rozstaniem i do dzis się nie pogodzilam bo on ciągle mi o sobie przypomina ciągle do mnie dzwoni i pisze smsy.. juz 3 razy chcial do mnie wrócic bo twierdzi ze tamta jest ladna ale nie kocha jej ze nie czuje sie z nia tak dobrze jak ze mną.. i są takie dni tygodnie ze do mnie pisze dzwoni jak kocha jak teskni a sa takie miesiace ze sie wcale nie odzywa nic.. i tak od 2 miesiecy gadamy ostatni tydzien sie spotykalismy obiecal ze zakonczy z nią raz na zawsze ale jakos mnie zwodzi ciągle a dni mijają i jakoś nic nie konczy .. owszem nie widzial się z nia od 3 tyg ale czemu to nie wiem.. z tego co mi wiadomo ona jest w nim bardzo zakochana .. widzialam smsy od niej i kiedys odebrał przy mnie jak dzwonila.. wczoraj napisalam mu smsa ze mam tego dosyc i kazdy mi radzi zebym dala sobie z nim spokoj bo on mnie tylko zwodzi.. ale to nie jest takie proste kazdy jego smsa jak mnie kocha daje mi jakas glupia nadzieje ze a może jednak.. a może tym razem wroci do mnie eh jak sie z tego uwolnić nie mam juz sił:( ?

Gość Męczę się z mężczyznami
Nikt nie czyta długich wpisów.

Gość faceci są fajni ale
nie można ich poważnie traktować

Gość mmm80
daj sobie spokój. raz poleciał poleci i drugi. znajdź sobie kogoś wartościowego, a nie kundla co biega za sukami.

Gość dagusiaa887
dodam, że był czarnoskóry i miał potężnego badyla i trochę mi szkoda, że pewnie już takiego nie spotkam

Gość dusjjj
Facet zdradził raz (i do tego kłamał), więc zdradzi i drugi... Nie ma się co oszukiwać. Znajdź sobie kogoś, kto pokocha Cię całym sercem i będzie Ci wierny do końca!

Gość olej go
daj sobie dziewczyno z nim spokój, sam nie wie czego chce

Gość dobraaa rada
Może pojawiła sie monotonia i chłopak chciał czegoś nowego. Ale kto wie? może znowu zacznie Cie oszukiwać? Planowaliście ślub (przynajmniej cywilny?) Ile masz lat? Czy oni nadal są razem? Co za koleś.. nie wiem, ja chyba nie potrafiłabym wybaczyć, zwłaszcza, że on przez cały rok z nią pisał!!

Gość dagusiaa887
ja mam 22 on 24 prawie .. a co do slubu nie planowalismy ale zawsze jak chcial do mnie wrocic gadal zebysmy sobie cywilny wzieli.. lecz to tylko takie gadki w zartach .. a on z nia nie wiem trudno to okreslic ona jest z innego miasta i widza się raz na 3 tyg.. to taka ich milosc smsowa on powiedzial ze nigdy nie traktowal tego powaznie ale z tego co widzialm na faceboku ma status w zwiasku ona .. wiec chyba musi ja utrzymywac w przekonaniu ze oj tam nie chce mi sie juz pisac bo jak to pisze i czytam sama sie utwierdzilam w przekonaniu ze to nie ma sensu ta znajomosc.