Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panniczka młodniczka

jak oceniacie tę suknię ? bo mi się strasznie podoba

Polecane posty

chodzi o tę numer 7 ( borodowe) http://www.swistak.pl/a4321754,SUKNIA-SLUBNA-na-miare-dodatki-ANNA-z-rozami.html#zdjecia

Gość ASDFH
TRAGEDIA.

a no robię :classic_cool:

wg mnie ładna nie za skromna i nie za bogata ;) te kwiatki są ciekawym dodatkiem no i krój ma korzystny jak dla mnie ... materiał też jest w porządku mi się podoba

te wpis wyżej to jakiś podszyw :O ładnie w niej wyglądam ale trochę się nie wpisuje w obecne trendy i dlatego się waham

Gość aledda222
o matko chyba cię pojebało co za obleśna kieca fuuuuuuuuuuuuuuuu

kurczę no dobrze w niej wyglądam i cena tez jest ok moja mama mówi ,że nie jest zle ale koleżanka mi ją odradza

Gość Paciolek
a mi się podoba :) śliczna :)

Gość Dannonki są niedobre ale to ok
ej nei jest zła ;) lepsza taka niż taka co odkrywa wiecej niż bikini :P choć moda na takie byla tak z 4-5 lat temu w sumie... może poszukaj jeszcze autorko czegoś

Gość najpiękniejsza najmądrzejsza33
matko swieta jaka tandeta i bezguscie :D ja mialam taka : http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img12.imageshack.us/img12/7756/41488722.jpg&imgrefurl=http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.php%3Ft%3D7035&usg=__IjPudJmWBlmk19ycXub_C2vz9y8=&h=516&w=350&sz=30&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=-ij1ROnvLF7L3M:&tbnh=177&tbnw=130&ei=QksPTvXFJ8zysga33OCFDw&prev=/search%3Fq%3Dskromna%2Bsukienka%2Bslubna%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1251%26bih%3D702%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=759&vpy=71&dur=66&hovh=273&hovw=185&tx=87&ty=115&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:4,s:0&biw=1251&bih=702

grunt to prostota klasa i dobry gust :)

Gość kurnia łapcia
ludzie nie rozumiecie ,że dobry gust to pojęcie względne ? autorka mówi ,że w sukience wygląda dobrze nie każda dziewczyna musi miec prostą i gustowną halkę na swoim ślubie :P ja bym zwróciła uwagę na materiał ( czy porządna jakość) i na to jak się wyglada w sukni + dodatki

moja suknia to nie halka ma 3 warstwy jest z jedwabiu a ty jestes nastepna wsiura moja droga :D macie takie pojecie o modzie jak ja o fizyce jadrowej :D i nie chodzi o to jak kto w czym wyglada tylko co ma klase a co jest upstrzonym tandetnym badziewiem :D:D:D ave

Gość do najpiękniejsza najmądrzejsz
supcio nie zesraj się

mowicie że ,nie :| poszukam jeszcze -mam w sumie jeszczę trochę czasu najwyżej zapytam narzeczonego :P

Gość pewnaaaaaaaaaaaaaa
tandetna

najpiękniejsza najmądrzejsza33 - ta Twoja wogóle mi się nie podoba paskudna, a co do wybranej przez autorkę mi się tam podoba tylko że ta z różyczkami różowymi pod spodem ;)

Gość TANDETA I KOSZMAR
wszystkie te suknie maja brzydki kroj fason i tandetne materialy nawet gdyby mi dali 50 tys nigdy bym jej nie zalozyla dziewczyno gdzie ty masz oczy jakis gust i wyczucie smaku chyba ze sobie jaja robisz

Jak na moj gust ta sukieka jest brzydka ale coz ile ludzi na swiecie tyle gustow. nie wiem jak mozna w ten sposob kupic sukienke? ja gdy mialam przymiarke do swojej to przezylam szok jak to sie mierzy i cos sie mierzy, i co najwaniejsze widzialam ja na "zywo", przymierzylam ja, a calkiem innaczej wygladala na zdjeciu(zdjecie zawsze zmienia wyglad)

Gość Zonadraculi
A mi sie podoba ta suknia co laska ma na tym linku w galeri taka blondyna co ma suknie z takim tiulem na dole poszarpanym z takimi falbanami:) w ogole fotki fajne tylko te laski takie względne;p http:/eurydykamaciak.pl