Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jim morisonxxi

psychopata dąży do unicestwienia manipulowanego

Polecane posty

Gość jim morisonxxi

a manipulacja po to żeby manipulowany był szczęśliwy to też psychopata tylko wobec siebie prawie jak psychoterapeuci

Gość sdfghjk
👄

Gość Zuzanna Amela
Jesli mozesz to przetlumacz na polski

Gość a ty po co tu siedzisz
jak jesteś szczęśliwa/y ? brakuje ci kasy tak jak mi ? a może chcesz się podzielić to chętnie podam ci moje konto na które możesz wpłacić co łaska

Gość Pacjent&pacjent
Mną psychiatra i psychoterapeutka nie manipuluje! Nie wciska mi kitu! Jestem świadoma w jakiej jestem sytuacji i o tym rozmawiamy! Nawet jeżeli został mi rok, dwa lub trzy to co z tego?! Każdy musi kiedyś odejść! Rozmawiamy o tym szczerze! Najgorzej jak ktoś okłamuje samego siebie! Socjopatia, a raczej jej objawy zmniejszają się z wiekiem, około 60 mogą się zmniejszać! Co to za psychopata, który całe otoczenie informuje, że nim jest, że ma zły charakter i najlepiej żeby wszyscy trzymali się od niego z daleka? Z taką postawą nigdy się nie spotkałam! Raczej socjopata będzie zapewniał, że ma uczucia(chociaż wiadomo, że ich nie ma) Socjopatię bardzo trudno jest zdiagnozować, czasem i lekarze nie dają rady jeżeli pacjent ich zmanipuluje;-) Ale podobno to jest 3% populacji, więc nie tak dużo! Nie wiem kto jest gorszy socjo czy prymitywny cham, który też może skrzywdzić innych ludzi?! A zabić może KAŻDY!-zależy tylko w jakich okolicznościach znajdzie się w życiu!

Gość na psychika nic nie zaradzisz
.