Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinkaaa

Okres

Polecane posty

Gość Alinkaaa

Witam, pisałam już wcześniej o swoim bolesnym i obfitym okresie w czasie przerwy w braniu hormonów. podczas tego okresu pojawiają mi się skrzepy krwi, w duzej ilości.. czy cos jest nie tak ? czy to naturalne ? boje sie, ze moze byc cos zle ze mną, proszę o odpowiedz !

Gość candyjunkie
ja taki miałam zanim zaczęłam brać tabletki, był obfity, bolesny, miałam nudności, czasem do 13:00 pierwszego dnia nie mogłam wstać z łóżka, a jak była główna przyczyna Twojej decyzji o braniu hormonów? zanim zaczęłaś je brać miałaś takie ?

Gość Alinkaaa
zanim zaczelam je brac, nie było takich. mialam skąpe okresy, nie bolesne, i w ogóle nie mówiąc o skrzepach krwi.. a zaczelam je brac w celu leczenia upławów, zostały mi przepisane przez ginekologa

"a zaczelam je brac w celu leczenia upławów" Jesteś pewna, że chodzi o hormony?

Gość Alinkaaa
tak, tak

Gość Alinkaaa
cyprest. jakas infekcja.

Pierwsze słyszę, żeby infekcje leczyć tabletkami antykoncepcyjnymi. Z tego co słyszałam to przyjmowanie doustnej antykoncepcji hormonalnej raczej sprzyja infekcjom. Lepiej skonsultuj się z lekarzem, bo krwawienia z odstawienia są z reguły bardziej skąpe, mniej bolesne i krótsze niż normalne miesiączki.

Gość Alinkaaa
no to mnie teraz nastraszyłaś :(

Nie ma co panikować, bo nie umrzesz od tego, ale wydaje mi się, że lepiej skonsultować to z lekarzem.