Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzona przez siebie

zdradzam meza i niewiem co z tym zrobic??

Polecane posty

Gość jestes coollllll
wiedz o tym ze z kochankiem, tez tak bedzie jak z twoim mezem, maz wie ze cie ma ,ale tak naprawde to juz cie nie ma a,a tego ,nie wiem, szanuj meza, bo stracisz meza i kcohanka, sama wspomniesz ze jak ma sie meza , to i kochanek sie przyczepi...

Gość jestes coollllll
spoko,. kazdy zdradza,m twoj maz ciebie tez:-)

Gość fajnie się czyta
"mam meza od 7 lat, jest nam bardzo dobrze w zyciu codziennym ..nigdy go nie zdradzilam" - takim trzeba stawiać pomniki. TO SIĘ W PRZYRODZIE NIE ZDARZA! (?) I nagle.... "poklucilm sie z mezem, on powiedzial mi cos po czym zrobilo mi sie przykro" - tak się zdarza. I co dalej.... Jest na miejscu przyjaciel domu. "pocieszal mnie i nagle nawet niewiem kiedy doszlo do poclunku miedzy nami" - tak się też mogło zdarzyć. Reakcja? "wogole bylam w szoku" - wcale się nie dziwię. To NATURALNE. Zwłaszcza, że PRZYJACIEL DOMU nie był atrakcyjnym facetem. Minął SZOK... "Od tamtej pory jak jest okazja to uprawiamy razem sex". BANALNA HISTORIA. A tak dobrze się zapowiadała.....

Gość niefajnie się czyta
te wpisy świadczące o nieakceptacji INNOŚCI. Ziemi nie zaludniają tylko i wyłącznie ludzie NORMALNI. Są też ludzie NORMALNI INACZEJ. Mam nadzieję, że mąż tej UPOŚLEDZONEJ KOBIETY, przynajmniej z powodu tej jej dobroci w życiu codziennym, milcząco zaakceptuje jej niestandardowe zachowania. Podobnie jak, niecodzienne przecież, zachowania PRZYJACIELA.

Gość Gosia376675
W dobie środków antykoncepcyjnych można się cieszyć różnymi uciechami życia, szukać podniecających i ekscytujących sytuacji, nowych mężczyzn, młodych, kolorowych, zamożnych, z małymi członkami, grubymi i długimi wręcz ogromnymi penisami. Przecież to nic takiego jak obcy facet zostawi spermę w cipci. pomijając fakt psychologiczny zakładając że kobieta potrzebuje czystego seksu. Bzykać się i dawać dopóki kobieta jest młoda to faceci będą chcieli z nią sypiać, może nie zawsze sypiać ale ostro dmuchać. Jednak wiemy że wśród poligamistów najczęściej dochodzi do zakażenia chorobami wenerycznymi a pandemia HIV króluje obecnie, każdego dnia przybywa nosicieli którzy sieją choróbsko dalej. Przebadaj się już dziś i ocal swoje życie. http://www.aids.gov.pl

Gość alez jak najbardziej
ja juz sie nasłuchalam w zyciu takich pierdów zenujacych od facetów ze to głowa mała i tyle razy sie juz kurwa nabrałam ze to szok ...

mój eks maz miał racje "łykam wszystko jak pelikan" a teraz ich juz wszystkich pierdole równo

"zdradzam meza i niewiem co z tym zrobic??" NO I BARDZO DOBRZE