Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizuteriinkaa

Jakie pytania zadajecie kiedy..

Polecane posty

Gość bizuteriinkaa

bedziecie badz kupiliscie obraczki? Chciclabym znac wasze wszystkie pytania. Poniewaz niedlugo zaczynam prace w takiej branzy.

Gość bizuteriinkaa
no pomozcie.

Gość bizuteriinkaa
no chce byc przygotowana na kazde pytanie. Prosze was.

Ja oglądałam katalog i zapytałam czy pani mogłaby mi pokazać te, które mi się spodobały. Okazało się, że tych pani akurat nie miałam. I wyszłam. Tyle było moich pytań. A obrączki zrobiliśmy sobie z kapsli od soków tymbark. :classic_cool:

Gość bizuteriinkaa
bardzo ciekawe.

Gość bizuteriinkaa
Jakie obrączki państwa interesują? z białego złota ze złota łączone? Jakie państwo macie pytania dotyczące obrączek? bądz pierscionka zareczynowego.

Mnie najbardziej by interesowało czy ew można będzie zmniejszyć bądz powiększyć obrączkę - takie pytanie można zadać

Gość bizuteriinkaa
tak tylko pyta pani o jaką obrączke? Bo nie kazda mozna powiekszyc badz pomniejszyc. Najtrudniej ebdzie wlasnie ze złotem łączonym badz jakies wtopione diamenciki badz cyrkonie. Poniewaz moze stracic swoj urok obraczka.

Gość ja pytałam o
- cena - dostępność - czy już czy za miesiąc - możliwość grawerowania, powiększania, pomniejszania - gwarancja, serwis - jak obrączka będzie się starzeć, czy jest podatna na uszkodzenia, na zarysowania itp.

Gość Szarm
A te obtaczki to w sklepie dla fetyszystow I masochistow?Tylko tak mi sie kojarzy dobrowolne zakladanie jej na palec

Gość bizuteriinkaa
ja pytam 0 : dostepnosc zalezy jakie obaczki panstwa inteesuje ale nie jest to dlugi czas oczekiwania niz 4-5tyg. Grawerowanie jest gratis . Do 24cyfr lacznie ze spacjami. Powiekszenie pomniejszenie zalezy od wybania panstwa obraczki. Jesli bedzie to obaczka klasyczna nie bedzie problemu. Gwarancja jest na 2 lata nieodplatnie. Wiadomo to jest zloto wiec jest podatne na zarysowania uszkodzenia zalezy jak bedzie panstwo sie z nia obchodzic. Odswiezyc mozna u nas w naszej fimie nieodpaltnie przez 2 lata gwaancji.

Gość bizuteriinkaa
:)

Gość a pytałam o
To moje prywatne teraz pytanie do Ciebie korzystając z okazji :) Mam obrączkę z białego złota, raczej klasyczna, ma tylko dwa równoległe rowki przy krawędziach, teoretycznie kupiona w renomowanej firmie, ale po pierwsze bardzo pożółkła (moja bardziej niż męża), a po drugie porysowała się. Czy da się coś z tym zrobić?

Gość Ja pytałam o
No i??? Wyobraź sobie, ze ktoś przyszedł do ciebie i zadał takie pytanie. Uciekniesz na zaplecze? :o

Gość bizuteriinkaa
a pytam o : wiec tak masz biale zloto ktore pozolklo. Biale zloto ma kolor srebrno-metaliczny z odcieniem zoltym. Jest to naturalny kolor bialego zlota. Uzyskuje sie go poprzez stopienie czystego zlota z niklem lub palladem i srebrem. Zeby zniwelowac ten zoltawy odcien wyroby pokrywa sie cienka warstwa rodu. Niestety podczas uzytkowania rod sciera sie dlatego w pani obraczce starł sie rod. Rodowanie mozna powtarzac jest to jednak kosztowne. Wiec zapraszam do salonu jesli ma pani gwarancje jeszcze na obraczki powinni to zrobic nieodplatnie.

Gość bizuteriinkaa
aha jesli chodzi o porysowanie nie ma najmniejszego problemu kiedy pani sie uda do najblizszego jubilera badz jakiegos salonu jesli nie ma pani ggwarancji i odswieza obraczke:) Bedzie jak nowa:)

Gość Ja pytałam o
Dziękuję za odpowiedź, obawiam się że gwarancja wygasła, a co to znaczy, że rodowanie jest kosztowne? Tzn. ile mniej więcej może kosztować?

Gość bizuteriinkaa
przepraszam ale nie znam cen rodowania. wiem tyle ze to jest kosztowne. W naszej firmie zajmuja sie tylko rodowaniem przez gwarancje czyli nieodplatnie. Ale jesli pojdzie pani do dobrego jubilera i zapyta o cene bedzie pani wiedziala:) Jeszcze moge odpowiedziec na jakies pytanie?:)