Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wm marta

wspomniałam facetowi, że mam dziecko - zwiał ...

Polecane posty

Gość wm marta

kolejny :( do końca będę sama

Gość jalalala
Wiem ze Ci ciezko ale nie ma co plakac, widocznie to nie byl ten jedyny. Jak spotkasz takiego ktory cie pokocha to dziecko nie bedzie dla niego problemem.

Gość pyzuunia
I dobrze....myślę,że to koleiny frajer...jak 90% dupków łażących po świecie...wiesz co? zadbaj o siebie jak się da i stawiaj wysokie poprzeczki...nie patrz na idiotów i chamów...baw się a jak po drodze znajdziesz takiego co wart zwrócenia uwagi to się zatrzymaj i popatrz...myślę,że kobiety z dziećmi są o wiele lepsze jak głupie panny do tego rozkapryszone i takie wiesz co?...cnotliwe..poczekaj...

Gość kebab z damaszku
i dobrze. chyba nikt nie chcialby wychowywac cudzego bękarta

Gość llllllll,,
własnie, że nie był frajerem

Gość njknkj
No co za bezczelny facet!! Powinien calowac sie po rekach za to, ze puscilas sie za mlodu i zaciazylas bez myslenia o konsekwencjach:D Na przyszlosc od razu mow, zes matka, po co facet ma tracic czas na 1 i ostatnia randke:O

Gość iloonaa24
hehehe frajer?? hehehe wlasnie nie okazal sie frajerem, prawdziwym frajerem by byl jakby zostal zaczal lozyc na nie wojego bachora

ona nie bedzie gadac jedynie na koniec randki bo co sie zabawi za free to jej :O

Gość czubasy z drugiej klasy!!
ty skurwiały bękarcie...sam jesteś znajdą i nie wiesz pewnie z kim ruchnęła się twa stara skoro wypowiadasz się tak na forum o biednych dzieciakach tylko dla tego że takie z was złamane kutasy!!

Gość pam taram tam tam
"myślę,że kobiety z dziećmi są o wiele lepsze jak głupie panny" Nooo zwlaszcza te co zaciążyłi w liceum to kwintesencja mądrości i wszystkiego co najlepsze :D

A propos wszystkie dupki kończą wcześniej czy później tak samo...płacą alimenty:p

Gość jestem bardzo niemiła
może wpadł pod samochód jak uciekał...

Ja nie mam nic do samotnych matek, nikt święty nie jest. Ale nie lubię jak się dymają z cudzymi facetami.

Gość pam taram tam tam
a propos wszystkie kretynki kończą wcześniej czy później tak samo... z marnymi 400zl alimentów i zjebanym życiem :D

ale beret cię uciska ty ograniczony intelektualnie zadufany idioto.Myślisz,że każda matka jest samotną matką z wyboru??? wejdź w windę...wystaw głowę i naciśnij przycisk "closed"

ty też masz matkę...każdy jakąś ma...i nie można generalizować,że każda się puszczała i teraz samotnie wychowuje dziecko...życie zmienia się jak w kalejdoskopie...dziś tak jutro inaczej...

tej prażynka głupia grażynka:P spadaj stąd małolato....nie masz tu nic do szukania smarku...idź na stronę bravo geer

Gość pam taram tam tam
no te 16stki z brzuszkami to na wlasna prosbe sa same, chyba nie myslaly ze kolega z lawki raptem dorosnie do roli tatusia :D Sama wejdz do windy.

ogólnie kobieta za to,że daje mężczyźnie dziecko powinna być noszona na rękach bo to mężczyźni mają w genach plan przetrwania plemników w postaci potomstwa...gdyby taki jeden goguś z drugim dostali chodź raz okres to by posrali się :P

Gość pam taram tam tam
ojjojoj uwazaj bo zaraz dostaniesz skurczu miesni gladkich i bedziesz biegac po miescie w poszukiwaniu dyzurnej apteki z nospą forte

pam taram tam tam, a ty oczywiście doskonale znasz autorkę i wiesz, że zaszła w ciążę z kolegą w wieku lat 16, a nie np. w wieku 26, ale mąz ją zostawił i uciekła za granicę? Nie znasz człowieka to nie oceniaj, nie masz do tego prawa. Zresztą tych szesnastolatek też nie oceniaj, bo chociaz owszem, zrobiły głupotę, to może teraz są 100 razy bardziej wartościowymi ludźmi niż ty. Nie wiesz tego.

Gość pam taram tam tam
Nie musze znać tutaj 80% to urodzone idiotki wiec demokratycznie mam racje !! :D

Gość Dziewczyna z Warszawy
dlaczego zaraz kolejny frajer.... ma prawo nie chciec wychowywać obcego dziecka!

Nie masz, bo możesz trafić na którąś z tych "20%", a wtedy będziesz się mylił. Poza tym dane statystyczne wyssane z palca możesz sobie wsadzić:)

Gość pam taram tam tam
Nie z palca , wejdź sobie na inny dział ;) nawet ciążowy, 80% pytań to jak często zmienić pampersa albo czy jestem w ciązy ;) Po co mi wyszukane statystyki :D