Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amphia

Czy kkobiety w krótkich włosach są sexy?

Polecane posty

Gość cała prawdaaa
Nie. Chłopczyce. Lubię długie włosy.Tak mniej więcej do ramion, połowy pleców

kobieta mowi ze zalezy komu pasujai zalezy kto jest sexy!

Gość ja kobieta powiem tak
wez my na przyklad Halle Berry . W krotkich wyglada slicznie i seksy , a w dlugich pospolocie i traci caly swoj urok . Jak dla mnie Halle Berry tylko w krociutkich . Czyli jak widac krotkie moze byc bardziej seksy niz dlugie . Musialam to napisac , mimo ze chcesz opini tylko facetow :-)

Gość hdsaidhasjdshaj
nie jestem facetem ale jak fajne ciecie i kobieta umie ulozyc te wlosy to szacun ;) a co to dlugie wlosy takie piekne zwykle chalchy zazwyczaj proste i sie plataja

Nie są. Nawet najpiękniejsza twarz staje się niewidzialna przy krótkich włosach.

Gość jestes coollllll
MAM WLOSY DLUGIE;: I SPOTKALAM SIE Z FACETEM CO MIAL PEDALSKIE PODEJSCIE POWIEDZIAL MI ZETNIJ WLOSY; rozmowa trwala krotko!

Mega seksiii!!!!!!! Emma Watson (Hermiona z Haryy'ego Pottera) ścięła włosy i po prostu się w niej zakochałam, chociaż wcześniej jej uroda nie zawracała mi głowy. http://i.pinger.pl/pgr41/c5ba960500086a9b4ddaa605/emma-watson-111.jpg http://www.thehollywoodgossip.com/gallery/emma-watson-short-hair/ http://shorthairstylescuts.com/wp-content/uploads/2011/05/Emma-Watson-short-haircut.jpg http://syscomcyber.com/_free/HAIRblogspot/gimages/emma_watson_hair_short1300129262.jpg Teraz jest najpiękniejsza na świecie 😍

Gość a na czym ta
a co ma zrobic kobieta o mega cienkich wlosch i o takiej twarzy ze nuieladnie jej w krotkich?

Gość bhjbjhbj
tylko dla innych kobiet i gejow. 95% facetow woli kobiety w dlugich wlosach

Widać nawet w tym temacie, że tylko kobiety piszą że krótkie są sexy. Mimo, że w pytaniu jest "Proszę mężczyzn o opinię". Czytać nie potrafią czy jak?

Gość bhjbjhbj
z kazdym dniem, zapomnialas dodac "i wygladajaca 15 lat starzej". Potwierdzasz tylko moja opinie, ze kobiety w krotkich wlosach podobaja sie glownie innym kobietom (w koncu mniejsza konkurencja:D)

Gość Tyłkrokiii
Kobiety z długimi wlosami sa atrakcyjniesze,

Emma wlasnie w dlugich byla piekna. a teraz zapuszcza, bo do roli tylko sciela.

Gość udowodnie wam ze sie mylicie
Gość ja kobieta powiem tak
ja uwazam ,ze niektore kobiety sa po prostu stworzone do krotkich wlosow i tylko w krotkich wygladaja pieknie ,seksownie i wbrew pozorom kobieco . I odwrotnie sa rowniez kobiety , ktore powinny chodzic tylko w dlugich , bo w krotkich wygladaja zle badz po prostu brzydko. Ale uwazam ,ze w krotkich mozna wygladac pieknie .

Gość OneTwo
Powinny być wygolone na zero, ewentualnie jakiś cienki paseczek.

ja nigd nie zetne, ja widze te stare baby objebane na faceta to az mi ich zal :o

Gość cała prawdaaa
Masakra. Emma wygląda jak pasztet.

Gość Tyłkrokiii
Musze sie nie zgodzić z paniami. Większość mężczyzn woli kobiety z długimi wlosami, w tym ja i moi znajomi. Nawet czytałelem gdzies o przeprowadzonych badaniach z których wynikało, ze jesli mężczyzna zdradzał swoją partnerkę to w prawie wszystkich przypadkach kochanka miala dluzsze wlosy od partnerki.

Gość bhjbjhbj
udowodnie wam, wklejasz zdjecia z uroczystych imprez, gdzie kazda z gwiazd siedziala na fotelu fryzjerskim conajmniej 2 godziny, a nastepne 4 godziny spedzila u wizazystki. Poza tym kazda z tych pan wyglada i tak lepiej w dlugich wlosach. Co do lesbijek, to w takich zwiazkach zazwyczaj jedna z pan jest takim facetem" z wygladu, wiec nadal twoje zdanie sie nie liczy:P Kiedys "przyjaciolka" doradzila mojej siostrze sciecie pieknych, gestychj wlosow. Fryzjerka ja obrzepolila, a owa przyjaciolka nie mogla wyjsc z zachwytu. Tyle o szczerosci opinii kobiet wzgledem innych kobiet:D

Gość LDZ
Dziewczyny, nie obcinajcie włosów, długie są ok, a upięte i opadające kosmykami na ramiona to akurat najbardziej mi się podoba. Pozdrawiam

Gość jorks3223
rihanna jest sexy .. ale nie kazdej krotkie włosy pasują tak jak rihannie .

ja zapuszczam takie do kolan, jeszcze troche se poczekam :o