Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ieofuuuuu

odeszłam choć kocham.

Polecane posty

Gość mysz7890
a tu co za klotnie? juz wrocilam, musialam zafarbowac wlosy siostrze... niestety tej przyjazni juz chyba sie nie da odratowac, ehh, chyb.a nie mialabym nawet odwagi sie z nia spotkac. a Wy dziewczynki jak sie czujecie? lepiej troszke? przepraszam za bledy jesli beda ale probuje pisac z telefonu

Gość ieofuuuuu
mi jest chujowo ;(

Gość mysz7890
szkoda mi Was:* na pewno bedzie lepiej zobaczycie, nie mozna smutac przez takich padalcow, nie sa tego warci

Gość anika33__
a ja z kazdym jego smsesm czuje do niego wieksza zlosci i tez mi chujowo

Gość ieofuuuuu
ja sie poryczałam..

Gość mysz7890
anika napiszesz do niego

Gość anika33__
nie placz :(

Gość anika33__
nie napisze na pewno o nie !!!! w ogole ciekawa jestem co jemu sie stalo ze tyle cisza i nagle pisze 2 smsy pod rzad milczal bo co liczyl ze sie odezwe duren !

Gość ieofuuuuu
zalezy mu..

Gość anika33__
wiem ze mu zalezy i wiem ze mnie kocha ale ma ze soba powazne problemy ja juz nie umiem tak zyc nie daje rady musialam odejsc :(

Gość ieofuuuuu
ja nie wiem jak dotrzec do tego Twojego zeby cos zrozumial :( moze faktycznie jak poczuje ze Cie stracil to cos do niego dotrze.. ale czy to co zmieni?

Gość mysz7890
to dobrze, jestes silna. wiecie mi sie zawsze na placz zbiera w nocy. jak juz leze w loziu i wtedy nachodza mnie te mysli, nie dosc ze on to jeszcze mam inny problem i jak to sie nazbiera to nie wytrzymuje

Gość anika33__
wlasnie do mnie dzwonila mama :( jak rano dzwonila to bylam taka nie do zycia zauwazyla ze cos nie tak ale ja nic nie powiedzialam ona meczyla a ja nic zero na ten temat, i teraz dzwonila ponownie i fuckkkkkkk ale sie wkurzylam , moja mama cos od niego potrzebowala i dzis do niego zadzwonila spytala czy nie wie dlaczego jestem taka markotna i czy cos sie stalo, pewnie dlatego sie do mnie odezwal bo sie dowiedzial od mamy ze mi zle :( inaczej pewnie by sie nie odezwal

Gość ieofuuuuu
ech.. kochane ja ide sie gdzies przejsc sama.. bo mam takiego doła że masakra.. będę potem ;* 3majcie się

Gość anika33__
ja mysle ze on sie nigdyie zmieni

Gość anika33__
trzymaj sie !!!! :*

Gość mysz7890
Pa:* aha czyli napisal tylko dlatego ze Twoja mama dzwonila? dobrze ze nie napisalas do niego. ja chyba jakas ksiazke poczytam, moze troche przestane o tym myslec

Gość anika33__
mysle ze sie zmartwil ze u mnie zle i sie odezwal porazka :( ja ide troche spac ale niedlugo tu zajrze papa :*

Gość mysz7890
no papa:* spij spokojnie

ja tez jestem bliska odejscia,na razie nie mam dokad,ale pracuje nad tym.mam dosyc tego gnoja.nie odzywam sie do niego tydzien znowu.mam skurwiela dosyc.

Gość mysz7890
Pancia a co sie stalo? mieszkasz z nim?

Gość anika33__
nie moge jakos spac :(

dziewczyny nie nadążam czytać, bo okazuje się, że wszystkie idealnie się rozumiemy!! Mój mężczyzna jest cudowny, ale po 5letniej walce z niektórymi zachowaniami jego moje uczucia się poddały. Wkradła się obojętność i obrzydzenie. Miała rozprawę w sądzie 30 z ojcem w bardzo poważnej sprawie, tak poważnej, że myśl o ojcu napawa mnie strachem, że budzę się w nocy z koszmarami....a on olał moją rozprawę, chociaż jest szefem u siebie w pracy i miał załatwione wolne, ale w ostatniej chwili pracownik go poprosił by go zastąpił, bo ma jakiś egzamin, i zgodził się.....wiem, dwa punkty widzenia, ale niech nie ocenia nikt, kto nie domyśla się jak bardzo potrzebowałam wówczas jego wsparcia....to przykład na egoizm, następnym razem może coś o jego kochance-grze komputerowej .... trzymajcie się laseczki...

ps. bardzoo uprościłam powód jego nie przyjechania do sądu ( nie widzieliśmy się ponad 10 dni, więc na żadne wsparcie i wcześniej nie mogłam liczyć) nie mam siły dokładnie tłumaczyć. gdzie moja wina-umiem ją dostrzec, on takiej pieprzonej krytycznej postawy wobec siebie nie obiera, fuck this

mieszkam z nim od 4 miesiecy,i juz zaluje.przez 3 miesiace nie mogl znalezc pracy,ja pracowalam na siebie i na niego.pomagalam mu,jak moglam.a ten chuj w domu nie ruszyl palcem!wiecznie sa o to wojny,ale tydzien temu juz przegial pale totalnie,nie odzywam sie do tego chuja

Gość najpiękniejsza najmądrzejsza33
seksowna kobieta przykre :( tez sie trzymaj :*

Gość anika33__
seksowna kobieta to jeszcze masz problemy z ojcem skad ja to znam ... pancia wywal go na zbita morde !

Gość też odeszłam z podobnego
wróciłam niedawno, nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać, ale widze że nas więcej. :) byłam na spacerze, troszkę się wygadałam, ale i tak jest tak samo, nie wiem kiedy to przejdzie. seksowna kobieta - wiem o co Ci chodzi, niby takie nic, ale tak naprawde to są właśnie takie "drobne" sprawy, sytuacje, które z czasem się nawarstwią i wybuchają. ja zawsze byłam przy swoim gdy miał problemy, zawsze go wysłuchałam, doradzałam, heh prawie trzymałam za rączkę jak dziecko. a on? zawsze bagatelizował moje problemy. wiadomo, że faceci są inni, ale bez przesady!

Gość anika33__
sporo nas z podobnymi problemami :)