Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdecydowana na to

samotne macierzyństwo z wyboru.porozmawia ktoś ze mną?

Polecane posty

chce się zdecydować na iui lub in vitro i być samotną mamą czy ktoś zdecydował się na to ?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidddddd
moja znajoma zaszla w ciaze , a wczesniej zdecydowala ze bedzie samotna matka... ile masz lat ?

26, skończyłam studia, w tym roku podyplomówkę skończyłam, mam stałą pracę, mieszkanie, sporo oszczędności. i od kilku lat bardzo chce mieć dziecko

dziewczyno, masz jeszcze czas na dziecko, z facetem ktorego poznasz i z ktorym stworzysz dziecku normalna rodzine.. ta moja znajoma dobiegala 40 jak urodzila, to jej pierwsze dziecko, facet nie chcial dziecka i wiedziala ze ja zostawi jak zajdzie, ale ona i tak chciala dziecka nawet bedac samotna matka

zreszta prowo pewnie.... a jesli jednak nie to jesli nie jestes zdecydowana w 100 % i potzrebujesz rozmowy na ten temat to znaczy ze lepiej sie wstrzymaj zebys nie zalowala

Gość nas to nie obchodzi
taaaaa moja znajoma też urodził jak miała 40 ... i strwierdziła że to za późno ... dziecko jąmęczy , nie ma siły za nim biuegać , w tym wieku człowiek potrzebuje spokoju a nie nieprzespanych nocy

to nie jest prowo. Mam za sobą kilka związków, kompletnych niewypałów. Mam dość bycia razem dla samego związku itp. Od paru lat marzę żeby mieć dziecko jednak moi eks nawet nie chcieli o tym słyszeć więc ciągniecie tego było bez sensu. Czuje ze teraz jest najlepszy czas dla mnie na dziecko, że mam stabilna sytuacji i tylko dziecka mi brakuje do szczęscia, chciałabym byc młodą mamą, teraz mam w sobie tyle energii radości że bym mogła dziecku wiele z siebie dac.

Gość MarcinL
Pracuję przy produkcji znanego programu obyczajowego. Poszukuję odważnych i niezależnych kobiet, które świadomie zdecydowały się na samotne macierzyństwo. Chciałbym poznać historie Pań, wychowujących dzieci w pojedynkę, a jednocześnie świetnie radzących sobie w ferworze codziennych zajęć i obowiązków. Jeśli jesteś singielką, która stara się o dziecko, lub szczęśliwą mamą, która zaszła w ciążę dzięki dawcy nasienia (metodą naturalną, bądź metodą inseminacji) proszę o kontakt telefoniczny na numer 663 613 819 i 667 357 462 lub wiadomość mailową na adres m.lustig@tvn.pl. W przypadku wątpliwości lub dodatkowych pytań jestem do Twojej dyspozycji.

Gość beniolekkkkk
Super, ma za soba kilka związków - kompletnych niewypałów, wiec chce dziecka, które nie będzie mogło jej uciec. Patologia.