Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba z charakterem

Co ja mam robić?

Polecane posty

Gość Gruba z charakterem

Hej. Poznałam na czacie fajnego chłopaka. On niestety widział tylko moją twarz, no i ciało, troszkę poniżej piersi. Nigdy nie pytał się o to ile ważę, nie interesowało go to. W pewnym momencie napisał mi, ze nie poznał jeszcze takiej kobiety jak ja, z takim charakterem, nie wliczając jego byłej z którą był jakiś czas. ( dość długo). Mimo moich aluzji i tekstów, że ja jestem naprawdę brzydka i nie podobam się facetom on mi napisał, że jeszcze nie był z kobietą ze względu na jej wygląd. Chce ze mną spróbować.. mam się przełamać i dać mu szansę? Dać sobie szansę? Dodam że nie jestem gruba tak jak inne panny.. 65 kg na 170 i panika, mam dużą nadwagę. Co mam robić ?

Gość ex-gurlfriend
go with the flow

Pierwszy raz zgadzam sie z Noxelia. Albo prowo, albo jestes glupia jak but, ale wtedy nie jest mozliwe zeby tenze facet byl Toba zainteresowany, chyba ze jest przyglupem. :classic_cool:🖐️

Gość ex-gurlfriend
Carrie nie umiesz czytac ze zrozumieniem. przykro mi bardzo z twojego powodu :(

Gość ex-gurlfriend
ale wy wszystkie głupie, przeciez napisala ze NIE MA takiej wagi, ze ma duza nadwage. czy wy czytac juz nie potraficie? :O

Gość aaaaaaska
gruba????? prowo jak złoto :P

Ex, a co napisalam takiego, co nie jest zgodne z postem autorki? Napisala, ze ma nadwage, nadwaga zaczyna się od powyzej 25 BMI. Wiec? To chyba Ty masz problem z czytaniem. ;)

Gość ex-gurlfriend
post napisany jasno, ale niestety trzeba myslec, jak sie czyta 🖐️

Gość ex-gurlfriend
to twoje slowa, ale z grzecxznosci nie zaprzecze :classic_cool:

myślę ,że powinnaś mu o tym napisać wprost jeżeli Cię oleje to znak ,że palant i szkoda Twojego czasu na niego ale jeżeli chłopak ma choć troszkę oleju w głowie to nie wypuści Cię tak łatwo z rąk ;)

Gość Gruba z charakterem
Źle się wyraziłam, waże więcej niż te dziewczyny które stękają z 65 kilogramami.

p.s- nosiłam rok temu rozmiar 44-46 aktualnie 38 więc waga jest rzeczą którą można jakoś uregulować -ale charakteru i osobowości nie zmienisz więc nie ma się co martwić :)

Gość Gruba z charakterem
Tylko tyle ? Nic więcej?

Gość ex-gurlfriend
lwiatan idz stad 😠 wszedzie sie udzielasz a albo sie nie znasz a sie wpierdalasz albo nie rozumiesz co jest w poscie napisane. lubie cie ale wez spierdalaj :O

Gość ex-gurlfriend
gruba ty sie nie przejmuj. spotkaj sie. te kompleksy sa w twojej glowie tylko. jak ktos ma fajna osobowosc to na wage sie nie zwraca tak uwagi, a musisz miec fajna osobowosc skoro jest z nim jak jest.

Gość Gruba z charakterem
Ważę dużo, miała robione badania, miałam dietę ale nic nie pomaga, nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Mam 18 lat dopiero.

Gość Gruba z charakterem
Wyślę mu zdjęcie. Zobaczy mnie całą i sam podejmie decyzję. Chyba będzie najlepiej.

Gość ex-gurlfriend
nom. a nie masz jakiegos genetyczego zaburzenia? bo jak nie hormony to nie wiem.

Gość Gruba z charakterem
No właśnie podejrzewają że to genetycznie. Ale ja nie chcę tak. Mam tylu kumpli, ale tylko kumpli, bo kto by był z takim czymś.. Nie jem nic, tylko śniadania, raptem 2 kanapki na cały dzień i jakieś owocem lub warzywa i nic. Raz schudłam 10 kg w miesiąc, niby mało ale dla mnie coś. Nic nie jadłam i miałam krwotoki z nosa. I waga wróciła, po wpychaniu we mnie jedzenia :( Nie wiem czy ktos umiałby mnie zaakceptować