Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green day

Kobieta marzen to.....Fantazjujemy:)

Polecane posty

Gość :):):):):):))
ale rozmiar 42 to jeszcze nie jest puszysta kobieta! :P

dobra, ujmę to tak, do rozmiaru 44 jest okej. natomiast ideał mieści się w granicach 40- 42, amen :)

Gość jajko niespodzianka
Gość jajko niespodzianka
Beyonce ma właśnie rozmiar pupy 42 i jest mega seksowna. Dla mnie kobiety z wąską talią i szerszymi biodrami są najbardziej atrakcyjne.

Gość ja tez teesknie
no ja dodam 3 grosze, czyli opisze siebie:) dla meza jestem idealem, i chyba bardzo podobnym do opisu :):):):):) i ciemne dlugie wlosy, ciemne oczy, dlugie , spory biust, nie jestem typem chudzielca, mam 165 i 58 kg,(wazylam tez 65 kg oraz 49 w swoim zyciu- dla meza ideal to bylo 65 kg) ze tak powiem mam kraglosci, tylek itp,stopy 37 , bardzo zadbane, malutkie, zgrabne paluszki :)chodze w szpilkach ale nie codziennie, itp, moj maz tez ciagle powtarza, ze kocha kraglosci, jego idealem nie sa chude kobiety, musza miec kawal cyca i tylka jak mowi:) itp, czasem widze jak sie oglada za kobietami tak z rozmiarem 40-42 na oko :) tak zauwazam , ze wielu facetow sie za mna oglada itp, zwlaszcza patrza na piersi, wiec to nie jest wyobcowany przypadek -taki gust a ja zawsze chcialam byc blondynka :) hehe tez juz przestalam miec kompleksy, ze nie mam idealnego brzucha, bo on jest zachwycony,

ja też bym był zachwycony, normalnie w niebowzięty :) stópki 37 i krótkie paluszki powiadasz.. kurrde ale z Twojego faceta szczęściarz. :)

Gość ja tez teesknie
oczywsicie wyraz "dlugie"po wyrazie oczy to tylko pomylka:)

Gość ja tez teesknie
heh akurat on nie jest jakism wielkim fanem stop, a mnie sie moje osobiscie podobaja, kiedys szwagierka chciala zmierzyc moje buty, i nawet palcow nie wepchnela, bo sama ma 41 przy wzroscie 160, no miewalam kompleksy, ze biust wiekszy itp, ale teraz to doceniam bo wiem, ze sie to podoba, no i wlawsnie maz mi sprawil niespodzianke i zakupil mi gorset wlasnie do zabaw specjalnych :D

takie proporcje jak podała ,,ja tez tesknie" są właśnie super, oby więcej takich :)

Gość franek woli brunetki
stafan szatynki kazimierz blondynki a jeremiasz rude glupie to twoje pytanie

Gość wychylylylybymy
Tak czytam i czytam... jestem w szoku ze tak wiele ludzi ludzi takie przy cialku kobiety. No ale to już wasza sprawa hehe :) Ja lubie szczupłe kobiety :) I te tak zwane maszyny :D Wcięcie w tali musi być! Zgrabniutkie nóżki i okrąglutki tyłeczek :D No i wysportowany brzuszek :) Biuścik nie może być ogromny albo taki zwisający, feee. Po prostu musi być jędrniutki. Smieszą mnie niektóre laski co to są chuude a brzuchy mają takie beznadziejne że aż wstyd... Takie wałki. Szatynka bądź brunetka o pięknych długich gęstych zadbanych włoskach i dużych ciemnych bądź zielonych oczkach to jest po prostu majstersztyk ;D Poniżej przedstawiam moje typy idealnego ciałka :D http://imageshack.us/photo/my-images/221/33343807800.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/546/307680591024.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/651/62094656800.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/96/280797771024.jpg/

Gość Do fana anny muchy
a nie przeszkadza ci ze ona ma praktycznie brak wciecia w talii?

heh widać niektóre osoby z tego tematu mylą figurę kobiety z figurą dziewczynki mówiąc ze rozmiar 42 to wielki rozmiar :P

Gość dziewczyna to ma rozmiar
dziewczynki to maja rozmiar 32-34 kobiety ktore miodpowiadaja 36-40 powyzej 40 sa juz pelne ksztalty a ponad 46 wieloryby

Gość Levviatan zeby ta w rozmiarze
42 nie okazala sie przypadkiem wieksza od ciebie :D

na kości to psy lecą, prawdziwi faceci chcą mieć takie kobiety żeby można ją było przytulić i poczuć że sie kogoś przytula. przytulanie stracha na wróble nie jest raczej super przyjemnością :P

no ale jest chyba róznica pomiędzy kobietą w rozmiarze 40 mająca 160 cm a kobietą mającą 175 :D sam rozmiar to jeszcze nie wszystko

no to ja mówie, ideał dla mnie to tak 40- 42 przy 165 cm wzrostu. rozmiar 44 przy takim wzroście to max, którego lepiej nie przekraczać :)

nei -> racja ;) Levviatan zeby ta w rozmiarze -> Marilyn Monroe nosiła rozmiar 42 :P

"na kości to psy lecą, prawdziwi faceci chcą mieć takie kobiety żeby można ją było przytulić i poczuć że sie kogoś przytula. przytulanie stracha na wróble nie jest raczej super przyjemnością " znowu się zaczyna ... czy tak trudno zrozumieć, że jednemu podoba się to, a innemu tamto? jeśli ktoś lubi chude kobiety, to znaczy, że nie jest "prawdziwym facetem"?

faktycznie zabrzmiało to buracko, to miałbyć taki żarcik, sorki 🖐️ :P

ooo to to jest dopiero kaszalot. swoją drogą, ja pierrdole jaka wielka baba, trzeba by było mieć półmetrowego fiuta żeby ja zaspokoić :D