Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green day

Kobieta marzen to.....Fantazjujemy:)

Polecane posty

Gość :):):):):):))
zielonooka, wymagać od samców to ty sobie możesz. takie jak ty, z takimi założeniami olewam na starcie. gdyby faceci wszystko robili to co ty byś miała do roboty? pewnie byś grzebała w dupie cały dzień. Braga to mój ideał i koniec, żadne foxy, czy twój bełkot tego nie zmieni. Nie widzę lepszej Bragi, a nawet jak by jakaś była to i tak kanon urody, który uważam za ideał pozostaje niezachwiany. Nie wierzę że może być jeszcze piękniejsza kobieta, a jeśli takowa jednak by się znalazła to nie wiem czy bym nie oślepł na nią patrząc :D to raczej twoja mózgownica jest marna i to raczej ty nadajesz się do utylizacji. nooo albo na mydło ;)

Gość gnrgjksrfkredr
PRECZ Z KOMUNĄ

Gość Karolina Gorczyca
podoba Ci się?

Gość takasiakaiowaka
:):):):):):)) - nadchodzę :D

Gość zielooona masturbantka
"" zielonooka, wymagać od samców to ty sobie możesz. takie jak ty, z takimi założeniami olewam na starcie. gdyby faceci wszystko robili to co ty byś miała do roboty? pewnie byś grzebała w dupie cały dzień. Braga to mój ideał i koniec, żadne foxy, czy twój bełkot tego nie zmieni. Nie widzę lepszej Bragi, a nawet jak by jakaś była to i tak kanon urody, który uważam za ideał pozostaje niezachwiany. Nie wierzę że może być jeszcze piękniejsza kobieta, a jeśli takowa jednak by się znalazła to nie wiem czy bym nie oślepł na nią patrząc to raczej twoja mózgownica jest marna i to raczej ty nadajesz się do utylizacji. nooo albo na mydło"" no dobra...mogę grzebać w pupie, chociaż wolę jak ktoś inny tam "grzebie", mogę uznać Bragę za, cholera, skończony ideał, mam nadzieję... Ale powiedz mi dlaczego nazwałeś mnie "zielonooką" ???

,,Ale powiedz mi dlaczego nazwałeś mnie "zielonooką" ??? " o ja pierrdole, skutki picia wódki, teraz patrzę i sam nie kapuje.

Gość bursztynooka
ktoś tu o mnie pisze ? :P

Gość regegregergerge
kolega pije i pisze na babskim forum :D

Braga jest wg mnie zwykłą przeciętniarą i Fox może stopy lizać.

powracam, dziś trzeźwiejszy niż wczoraj, lecz mniej niż jutro... a co do lizania stóp.. ja Bradze bardzo chętnie :D a fox to taka przeciętna, jak wiele po wiejskich dyskotekach. Braga ❤️

uwierz mi :) tak jak mi się podoba Braga to żadna tak mi się nie podoba. czy jestem trzeźwy czy pijany zawsze tak samo myśle i żeby nie wiem jaką inną wynaleźli to i tak będzie mi się mniej podobać od Bragi :)

Maladie, znalazłaś możliwe najgorsze zdjęcie Bragi, popatrz na te, któe ja tu wcześniej umieściłem. Nie jestem kobietą i Braga naprawdę nawet na tamtej niezbyt korzystnej fotce podnieca mnie bardziej od foxa. Fox mnie nie pociaga. powaga!

ta, rzeczywiście porównanie - jedno zdjęcie -kadr z filmu a drugie pozowane dla profesjonalnego fotografa :D to taj jakby porównywać kobietę zaraz po wstaniu z lozka i po kosmetyczce :]

to było chyba 3. zdjęcie znalezione w wyszukiwarce. Tak wygląda naprawdę, więc dlaczego mam szukać specjalnie jej pięknych fotek? to, że Fox Cie nie podnieca, nie znaczy, że jest brzydsza od Bragi, bo patrząc obiektywnie, to ma ładniejszy nos, usta itd. i więcej osób powie, że jest od niej stokroć piekniejsza.

de gustibus non est disputandum i tyle Każdemu podoba się co innego, a największa głupotą jest WMAWIAĆ komuś, co powinno mu się podobać ;P

Gość będziecie się licytować?
? Przecież to sprawa indywidualnego gustu. A Ty, ZIELONOOKA ( :P ), zluzuj, bo ci jakaś żyłka pęknie :P Pewnie masz stopy jak dorodny chłop małorolny i szlag cię jasny trafia. Niech sobie facet ma ideał jaki chce, co cię to obchodzi? Przynajmniej ma ten gust oryginalny, bo większość to leci na totalne standardy.

yy oryginalny mam gust? myślę że na Bragę lecą setki tysięcy facetów (o ile nie miliony).

jest słodka, ale nie seksowna. Na Fox więcej... masz oryginalny gust

Pewnie lecą, ale jednak te jazdy ze stopami oraz akceptowanie kobiet bardziej pełnych (choć braga akurat jest szczupła), jest dość oryginalne.

"? Przecież to sprawa indywidualnego gustu. A Ty, ZIELONOOKA ( ), zluzuj, bo ci jakaś żyłka pęknie Pewnie masz stopy jak dorodny chłop małorolny i szlag cię jasny trafia. Niech sobie facet ma ideał jaki chce, co cię to obchodzi? Przynajmniej ma ten gust oryginalny, bo większość to leci na totalne standardy." rozmiar- 4 ( 37 )

no właśnie Maladie... o wiele bardziej wolę kobiety słodkie niż seksowne. nie rozglądam się za ,,lachonami" czy inaczej ,,suczami" tylko za takimi do kochania (a nie do pierrdolenia). oto przykład słodkiej kobiety; http://img.listal.com/image/572901/600full-alice-braga.jpg doskonale widać na tym zdjęciu o co mi chodzi. jzdy ze stopami.. spoko, są z deczka porąbane, mam swoje fantazyje ale nie patrzyłbym na nie w pierwszej kolejności jak poznaję dziewczynę. a co do akceptacji a nawet preferowaniu niewielkich krągłości to myśłę że lepiej dla takiej panienki, oduczyłbym ją od odchudzania się i odmawiania sobie przyjemności :P

W takim razie tym bardziej nie rozumiem, co się rzucasz. Z jakimiś feministycznymi tekstami wyskoczyłać, czego to ty nie wymagasz od samców, i że z takimi poglądami, to koleś generalnie powinien się poddać utylizacji :) Z jakimi poglądami? Co on takiego powiedział, że ci nadepnął na odcisk. Ośmieszasz się.

zieloooną nie wiem dlaczego nazwałem zielonooką, chyba przez wpły gorzałki i zmęczenia. :D eee tam, lepiej jej nie utylizować, są tacy goście co lubią akurat taki typ kobiety.

panienki założyły podobny temat, tym razem dotyczący facetów, ciekawe jakie tam opisy sie znajdą :P