Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green day

Kobieta marzen to.....Fantazjujemy:)

Polecane posty

Gość zielooona masturbantka
cholerrra, teraz nade mną widmo licytacji...!!! "Hej szable w dłoń..."!!! Piękno jest samo w sobie i nie podlega dyskusji, gust każdy ma inny, również nie powinien jej podlegać. Ale należy oddać hołd temu co naprawdę stanowi kwintesencję piękna, a nie wmawiać innym swoje upodobania i typy. Nie cierpię tych wszystkich psedourodziwych celebrytek, brylujących w tabloidach-szmatławcach, dzięki którym zaistniały, przez nie mężczyźni zatracili zmysł prawdziwego smaku, poczucia piękna. Jestem kobietą niezależną, sama sobie wybieram samca i na niego poluję, stąd moje poglądy. To jest inny wymiar piękna.

Gość :):):):):):))
nooo fajną ma figurkę ;)

Gość pozdrawiam z asdfgh
Leviatan, to jest juz zboczeniee.... toz to orka :(

no co wy, ona jest szczupła, jak by miała jeszcze z 5 kg to by była jeszcze seksowniejsza. tak powinny wyglądać kobiety a nie szkieletory :)

No i Braga w takiej wadze ze stópkami takimi jak opisałem i jeste w NIEBIE! :) Mój ideał, nie tam jakieś foxy czy szkieletory wszelakiej maści. :P

Gość pozdrawiam z asdfgh
fajne figure??? wyobraz ja sobie ubrana w krótka spodniczkę, przecież to coś straszy na ulicach, wyglada z wagi na typową Polkę, rozmiar 42-44 ... fatalna.... jak baba ze wsi

Gość pozdrawiam z asdfgh
zboki... jak taki smok musi capic i sie pocic ... a stope to ponizej 41 nie ma.. na bank

zdarzają się takie seksowne panienki w rozmiarze 42 ze stópką 36- 38 przy wzroscie 165. są niesamowicie seksowne. superancka figura, bardzo kobieca i podniecająca! :)

rozmiar 44 (nie chodzi o numer buta) jest też bardzo kobiecy! ;)

44 nie przesadzam, jest co przytulać ;)

warzywa, m czy k?

Gość pozdrawiam z asdfgh
przeciez ona ma udo jak baleron... jesli ma rozmiar buta 38 to ma platfusa, bo takie male stopy nie udzwigna tych 80 kg....

Gość pozdrawiam z asdfgh
40-42 i kobieca?? kobiety otwórzcie oczy... przeciez to juz cieslko a nie ciało.... fujj

Gość pozdrawiam z asdfgh
mam mocne 36 lub małe 38 z zachowaniem pięknych proporcji, ale nikt nawet tacy fetyszysci jak wy nie wmówicie mi że orki i walenie są kobiece

ojj często widziałem ponętne kobiety w rozmiarze ponad 40 i miały małe, ładne stópki, nie mówiąc już o buzi. ja swojej przyszłej nie pozowlę się odchudzać jak będzie nosiła rozmiar pod 42- 44 :P

Gość dla jednych kobieca jest
pani w orzmiarze 36 a dla innych w rozmiarze 42 po co sie klocic to jest rzecz gustu