Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa11111

Z tesciowa pod jednym dachem

Polecane posty

Gość smutnaaaa11111

Dopiero od trzech miesiecy mieszka z nami tesciowa, a ja juz mam dosyc jej wtracania,niby spokojnie siedzi caly dzien, ale jak ktos sie pojawi to nie napomkni dodac,ze np. moja corcia jest niewystarczajaco ubrana,ze powinna jej gotowac to a nie tamto,ze powinnam zmienic troche kuchnie,ze powinnam ubierac sie inaczej,a najgorzej wkurza mnie,ze wtraca sie kiedy przyjda goscie.Ja jeszcze nie zdaze sie zapytac czego sie napija, a ona szepcze juz mojemu mezowi do ucha, ze trzeba zrobic herbate czy kawe i przyniesc cos slodkiego. To mnie przerasta,pozalilam sie mezowi, a on powiedzial, ze jego mama tez jest pania domu. Zalamka,jakies rady????

Gość adsdssadfa
W sumie mąż ma rację. Ona też jest panią domu. Z tym że dwie panie domu pod jednym dachem, a zwłaszcza synowa i teściowa to pomyłka. Ty już to widzisz, a mąż niewiadomo czy kiedykolwiek zobaczy. Po prostu trzeba zamieszkać oddzielnie albo przyzwyczaić się.

Gość smutnaaaa11111
Napisalam tutaj,aby sie wyzalic, bo tak naprawde nie mam komu, w mezu nie mam oparcia,zawsze bedzie trzymal strone swojej mamy,kiedys mi nawet powiedzial ze jest najwazniejsza osoba w jego zyciu.

Gość adsdssadfa
Wiem o czym piszesz. Męża nie mam, ale przez lata patrzyłam na moją mamę i jej teściową. Totalna porażka. Babcia była wredną osobą. Ludzie to widzieli i tak o niej mówili. Ale mój ojciec zawsze stał po jej stronie. A jak się na dodatek mieszka razem to można sobie syna okręcić wokół palca.

Gość to zależy od tego
u mnie niedawno teściowa się gościła 3 tygodnie i baaardzo się cieszę, że już wróciła do domu :) nie dałabym rady z nią mieszkać. niby tak jak Twoja siedziała, ale zawsze coś musiała napomknąć...:O tyle, że mój mąż też już miał powoli dosyć jej zachowania i rozumiał mnie. jedyna dobra rada to jak najszybciej iść na swoje.

Gość urocza czarownicaa
mieszka z wami u was czy wy, tz.ty u niej mieszkasz??jak to jest ??