Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm12354445455

boje sie go:(

Polecane posty

Gość hmmm12354445455

boje sie go , podobal mi sie facet , o ktorego tylko kilka razy zapytalam i ze 2 razy zadzwonil ale nie odbieral dzis sie dowiaduje ze on i jego panna mnie za to zaj**ia a przeciez nic nie zrobilam za 2 tyg on bedzie tam gdzie ja co robic jak sie przyczepi boje sie go bo mi grozono zadzwonic do niego??:(

Gość hmmm12354445455
takie grozby padly od jego kolegi ze on tak zrobi , nie wiem co robic:( boje sie jak cholera

Gość hmmm12354445455
no poprostu co zrobic jakpodejdzie bedzie przezywal nie wiem no grozil mi:( zadzwonic do niego i postraszyc go??

ale za co ma Cię zajebać? tylko za to, że się nim zainteresowałaś?

Gość hmmm12354445455
tak tylko za to , poprostu strasznie mi grozono , mam 19 lat .

jak dorosły facet moze grozic kobiecie za to sie nim zainteresowała :O na przyszłośc lepiej wybieraj obiekty zainteresowań:O jak Ci bedzie groził to go opluj :P

to Ty wybrałaś sobie patologiczne towarzystwo. Zadawałaś jakieś dziwne pytania odnośnie niego?

Gość hmmm12354445455
pytam tylko kiedy bedzie wpracy i czy kogos ma to wszystko , boje sie poprostu bo w okropny sposob mi grozono.

Gość hmmm12354445455
pytam tylko kiedy bedzie wpracy i czy kogos ma to wszystko , boje sie poprostu bo w okropny sposob mi grozono.

Gość hmmm12354445455
ze on i jego dziewczyna mnie zajebią ze tylko na mnie czekaja ze przez to co zrobilam o malo sie nie rozeszli i ze o malo co nie stracil pracy , no poprostu wyolbrzymione to jest 100% , nic zlego nie zrobilam , ale poprostu sie obawiam mega:(

Gość hmmm12354445455
mam , ale ten typ jest ochroniarzem nie wiem co robic moze zadzwonic do niego tylkonie wiem co mu powiedziec

Gość pani cecylka
Spróbuj uniknąć spotkania - jeśli to niemożliwe powiedz mu/im, że znajoma się pytała i poprosiła Cię o zdobycie tych informacji.

Gość powinnoo byc ok
no wiesz...najpierw tak robisz, że o mało się nie rozstali..wiec sama nie jestes fair..tak komus mieszac.. zanim cos robisz mysl wczesniej..zazdrosna osobo

Gość hmmm12354445455
ok zrobie to .tylko boje sie ze namnie naskocza albo ktos mnie uderzy a ja nic nie zrobilam a tu takie wymysly :( najdziwniejsze to ze wczeniej zanim sie o niego pytam gapil sie na mnie non stop jak pierdolniety:(

Gość hmmm12354445455
nie wiedzialam ze kogos ma tylko pytalam :(

to powiedz: że wydało Ci się podejrzane, że się na Ciebie gapił

Gość hmmm12354445455
moze zglosic na policje lub zadzwonic zebys sie odwalil

Gość uciskęnsi
napisz mu że zachowujesz te sms i za groźby możesz go pociągnac do odpowiedzi karnej jeśli zrobi jeszcze jeden taki numer.na koniec bym dodała. .. 'gdzie ja oczy miałam':)

Gość urocza czarownicaa
oelej to i nie idz, nie jedz tam gdzie za 2 tyg masz go spotakac, po co zadajesz sie z taka patologia, no po co?? udawaj ze nic nie wiez, nie pokjazuj sie, bo jeszcze mozesz nie zle oberwac od takiej patologi. a nie masz jakis kolegow zeby ich postraszyli, obronoli cie w razie W?? no i nie dzwon wiecej do niego,nie pytaj sie itd

Gość masz ty gust
:D