Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacperduch

rere

Polecane posty

Gość zombieeeeeeeeee
ja mogę powiedzieć dużo względnie mądrych rzeczy. względnie.

Gość tesknota mam na drugie
hehe, az mi sie zal zrobilo, ze nie mozemy sobie tak wszyscy siasc razem, twarza w twarz i sie ponabijac. Z zycia, rzecz jasna.......

Gość zombieeeeeeeeee
ale chcecie zdefiniować życie w sensie ''filozoficznym'' czy namacalnym?

Ja mogę przedstawić wam własne poglądy na temat życia, tylko podaj temat. Zagadnienie, bo życie to szeroki temat bezdna :)

Gość zombieeeeeeeeee
życie to zdolność do samodzielnego metabolizowania ergo posiadania układu Lipmana= nie masz tego układu = nie żyjesz albo żyjesz kosztem innych .

nie no, w sumie, to musze nieskromnie przyznac, ze zwykle to co ja mowie, jest dosc madre.Nawet dosc czesto sie zdarza, ze ktos mnie skomentuje slowami, ze madrze prawie. Albo ze dojrzale. Milo mi sie wtedy robi :)

Na drogę całus przez życie pedałuj rób co chcesz niczego nie żałuj???:) Cytuję ten tekst każdemu frajerowi który liczy na seks.

ja nie wbijam. Zycie to zbyt szeroki temat. Jak ktos fajnie zawezi, to chetnie pogadam. A jak nie, to moze pogadamy o czyms innym? W sumie wszystko zycie, nie?

Gość zombieeeeeeeeee
sorry ale muszę iść zmyć tusz do rzęs bo mi powieki skleja i nie widze co pisze. a życie to zbyt poważna sprawa ,żeby pisac o nim w takich warunkach. 🖐️

dziewczyno z kafetele jesteś dziwna ubolewasz nad losem innego a sama jesteś nienormalna bużki

owszem Kinky, jestem skromna osoba ale przy tym swiadoma swoich walorow jak i slabych punktow. Nad slabymi staram sie pracowac, a walorow nie ukrywam, bo chyba nie o to chodzi...A to jest forum intenetowe, a nie zycie. Dzis piszemy, jutro nie bedziemy sie znac, wiec chyna chodzi o to, zeby w jak najwiekszym skrocie sie przedstawic. A poza tym, to swiadosmosc swoich mozliwosci nie rowna sie brakowi skromnosci. "Nie zasypuj gruszek w popiele", tak mowia..........

Moniś, mam nadzieje że nie robisz sobie jaj ze mnie :P Tensknota, nikt nie broni Ci wziąśc mojego maila :)

....po raz pierwszy i ostatni przepraszam za literowki. Oprocz tego ze jestem nieglupia i nieskromna, to jestem tez nietrzezwa.....:)

tesknota mam na drugie ....po raz pierwszy i ostatni przepraszam za literowki. Oprocz tego ze jestem nieglupia i nieskromna, to jestem tez nietrzezwa....""" Przy Kinky nie pisze ze jesteś nietrzeźwa :D

..no ale kiedy ja wlasnie jestem.....:)

haha, to sie dobrze sklada, bo ja pracuje w psychiatryku :)

boli to,że tu nie ma faktycznie z kim pogadać same debile sorki tym,których obraziłem a chcieli dobrze,ja spadam

raf41, przykro mi ze sie rozczarowales, ale musisz zrozumiec jedno. Ty masz teraz kryzys egzystencjalny, ktory my (albo przynajmniej ja, mowie za siebie), mamy juz za soba. Nie miej pretensji ze w nim nie partycypujemy. Jesli chcesz poznac moje zdanie, to przeczytaj jeszcze raz linka z Wiki, ktorego ci na poczatku dyskusji wkleilam + potraktuj zycie jako swoja prywatna sprawe, nie do obgadywania z innymi....Pozdro.