Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskawa

Ludzie ja już ..panikuję

Polecane posty

Gość toskawa

Włożyłam sobie na chwilę palca do pochwy jakieś 30 minut po tym..jak dotykałam po penisie chłopaka( chciał zebym to zrobiła-tylko dotykanie przez spodnie w sensie:sprawdź co gdzie jest-takie tylko przejechanie ręką, orgazmu nie miał) No więc tak.. Miesiączkę będę mieć 19 lipca(prawdopodobnie) dwa dni po tym zdarzeniu bolał mnie żołądek i w nocy wymiotowałam(tak niczym ;/) i od tej pory żołądek męczy cały czas, jakieś 4 dni temu bardzo bolał mnie brzuch na dole(tak jak przed okresem tylko mocniej), teraz mam nabrzmiałe i wrażliwe piersi(parę dni przed okresem mi tak się powiększają..ale nie do przesady).., mam cały czas uczucie zgagi ;/ (od jakichś 9 dni), jakoś nie ciągnie mnie do jedzenia, mam uczucie pełności w żołądku i takie coś jakbym coś miała w brzuchu ;/, od momentu tego spotkania z nim minęło 15 dni... Jest możliwość, że jestem w ciąży? bardzo nie chcę w nią zajść...ja już panikuję...

hmm ile ty masz lat ? czy ty nie wiesz skad się biorą dzieci naorawde takie teamtu raczej nie tutaj ;/ tu każdy cie skarci bo czytanie takich pierdół wypowadza ludzi z równowagi ;/

Gość toskawa
znaczy pod spodniami..eh wiecie o co chodzi ;/

Gość Milkakal
daj się leczyć:-/

Gość no na pewno jestes w ciazy
trzeba bylo sie zabezpieczyc,a nie tak penisa przez spodnie dotykac...:O

Gość to zalezy czy pracujesz
nie, nie jestes w ciazy. Poczytaj sobie Encyklopedie Zdrowia, tam sie dowiesz wszystkiego - mowie powaznie