Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisi001

Czy ktos stosowal tabletki Teraslim ??

Polecane posty

Gość sisi001

Hej mam pytanie czy te tabletki sa NAPRAWDE dobre ?? Czy trzeba przy nich cwiczyc czy poprostu nic nie robic ?? Pozdrawiam

Gość sisi001
hej hej podtrzymuje ??

Gość sisi001
Naprawde nikt nie stosowal tych tabletek?? Chyba sa mala popularne :(

Gość jestes coollllll
JA STOSUJE torasemid i chudne

Gość konkarla
Zamówiłam tabletki wczoraj (mimo maskarycznej ceny!) zamówienie dotarło dzisiaj i od dzisiaj je stosuje. Pożyjemy, zobaczymy..... bede Was informowac na bieżąco ( nawet jeśli okaże się, że dałam się nabrać :P)

Gość NIVRE
Sama jestem ciekawa czy to nie kolejna ściema. Czekam na Twoją odpowiedź.

Gość konkarla
Minęły dwa dni: 5 tabletek + zmiana diety ( zero słodyczy, chipsów i tego typu śmieciowego jedzenia- ciekawe jak długo wytrzymam :P poza tym odżywiam się jak zwykle, czyli nie głodzę się ale staram się też nie obżerać-waga spadła mi z 75 kg na 73,5- jak na razie żadna rewelacja-bez tabletek spadek wagi byłby taki sam ( wiem, bo to nie moje pierwsze podejście do zrzucenia zbędnych kilogramów). Skrobne coś w przyszłym tygodniu, wtedy sie okaże czy tabletki działają cuda :D

Gość agaapis
Napisz koniecznie!!! Ja zamówiłam dzisiaj, ponieważ niewiele ludzi pisze na temat rezultatów, fajnie by było jakbyśmy pociągnęły ten wątek.Ja na pewno podzielę się z wami "wrażeniami".Mam nadzieję,że będzie się czym pochwalić.

Gość agaapis
Konkarla... mamy coś wspólnego...wagę wyjściową ;-) Powodzenia.

Gość llain
torasemid to diuretyk a nie lek na odchudzanie ;/ jeśli po nim chudniesz to tylko dlatego że wydalasz wodę, powinno się go stosować tylko przy nadciśnieniu lub niewydolności, a poza tym jest na receptę nie pisz ludziom takich głupot

Gość konkarla
Minął prawie tydzień odkąd stosuje Tera Slim ( 2 tabletki dziennie) waga upoczywie stoi w miejscu ale wydaje mi sie, że "oponka" mi maleje- chyba zacznę się mierzyć w pasie, żeby mieć pewność. agaapis a jak Twoje odczucia??

Gość agaapis
Witam.Ja łykam także 2 tabletki, jedną przed śniadaniem, a drugą przed obiadem.Na razie się nie ważę bo to za wcześnie, ale na pewno jem mniej i rzadziej odczuwam głód, takie moje spostrzeżenia, ale na słodycze dalej mam ochotę a to moja pięta Achillesowa.Myślę,że zważę się dopiero w niedzielę i wtedy zobaczymy.Kupiłam sobie jeszcze dodatkowo tabletki tylko z wyciągiem z Acai.Zobaczymy.Pozdrawiam.

Gość karolna70
i jak dziewczyny ? chudniecie coś dzięki TeraSlim?

Gość konkarla
daj spokój... żadnej rewelacji nie ma. NIe daj sie nabrać chociaż Ty ( albo kup sobie jakies Alli albo inny preparat duuużo tańszy- myślę, że motywacja bedzie taka sama a Tobie w kieszeni zostanie sporo kasy). Uważam, że wywaliłam kase w błoto- przy zmianie diety i basenie 2x w tygodniu spadek wagi wcale nie jest tak powalający jak to reklamują. Ja na tym etapie ( 2 tygodnie) zdecydowanie odradzam. Zostało mi jeszcze 1,5 opakowania ale cudów juz nie oczekuje. Może agaapis ma lepsze odczucia?

Gość agaapis
Masz kobieto rację, te tabletki które miały być tak cudowne, okazały się kolejną klapą.Stosuję 2 tygodnie, fakt faktem,że w sumie bez diety ale nie schudłam ani grama.A jak sobie pomyślę,że Pani namawiała mnie na większe opakowanie za połowę ceny to mam ochotę do niej oddzwonić i powiedzieć co o niej myślę.Także nie kupujcie tego dziadostwa.Przy okazji, ja jestem już ekspertem w odchudzaniu bo miałam już chyba wszystko co dostępne na rynku(i coraz grubsza jestem), ale z tego wszystkiego najlepszy jest chyba jednak Adipex, na nim kiedyś sporo schudłam, ale to było dawno i nie mam ochoty się truć tym dziadostwem.Morał z tego taki że dieta MŻ czyli mniej żreć to najlepsza dieta, tylko powiedzcie mi jak wytrwać??????????????????

Gość konkarla
Wczoraj na stronie przez którą trafiłam na Teraslim wystawiłam komentarz. Do pochlebnych nie należał. Opisałam wszystko zgodnie z prawdą, a prawda jest taka, że to cholerstwo NIE DZIAŁA! Owszem komentarz pojawił się ale dzisiaj już go tam nie ma! To tyle w temacie....Ludzie badźcie mądrzejsi ode mnie- nie dajcie się naciągnąć!!!!

Gość ego istka
Jeśli chcecie ważyć tak jak ja 53 kg to jedyną moją receptą na to jest codzienny poranny jogging. Mało tego najlepiej koło 7 czy 8 ta sama trasa i nie musi to być trasa długości maratonu. Wystarczy krótki odcinek, po 2-3 miesiącach zero opony wokół brzucha i mniejsza waga. Dieta taka jak zawsze, bez zbędnego opychania się i co najważniejsze bez odstawiania całkowitego czekolady i innych słodyczy, tego organizm też potrzebuje. Większość z Was napisze, że 2-3 miesiące to długo, może i tak, ale efekt jest piorunujący. Dodatkowo lepsze samopoczucie, więcej energii, a nie faszerujecie się jakimiś badziewiami. Jeśli ktoś pracuje np. w takich godzinach to może wstać pół godzinki wcześniej tak jak to robiła moja mama:) Pozdrawiam:*

Gość Jolka26iow
Nie wiem czy ten preparat dziala ale weszlam na strone z nim i sklad, te karnityny itd to w kazdych suplach mozna znalezc wiec to nic nowego, jezeli chodzi o acai berry to w skladzie tych tabletek jest ich 25mg znikoma ilosc...mieszkam w uk i kupilam acai berry w tabletkach normalnie legalnie dostepne w kazdym sklepie z suplementami i witaminami za 5,99 czyli ok niecale 30 zl i w kazdej kapsulce jest 1500 mg...takze nie wiem czemu one takie drogie w polsce tym bardziej ze tak malo tych jagod zawiera kazda tabletka... Co do dzialania acai nie mam pojecia rozne czytam opinie, tu w uk duzo osob mi polecalo wiec kupilam a kasy w razie czego duzo nie stracilam, na razie nie jestem psychicznie gotowa do odchudzania wiec poczekam na dobry moment i jak bede je brac to napisze czy dzialaja...bo zamierzam diete trzymac i cwiczenia...w same tabletki nie wierze