Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeororr

Wyobrazacie sobie to, moja kolezanka poszla do zakonu a dziewczyna tak ze...

Polecane posty

Gość weeororr

Moja kolezanka z liceum poszla do zakonu a taka grzesznica ze szok. Imprezowala non stop, jakies trawki palila a teraz ide sobie a jakas babka stoi w dziwnym strojuu patrze a tomoja kolezanka!!!! NO W SZOKU BYLAM!!!!!! Nie wiem co ona tam robi masakra.

Gość weeororr
A mój kolega z liceum z którym raZem z nim jarałam trawkę, okradałam w nocy kioski z papierodów, chodziliśmy na balangę, ostatnio idę z babcią do kościoła, a on mszę odprawia! Szok ! :O

Gość tyglowo
moze poczuła powołanie, po co ją oceniasz?

Gość kazdy moze sie zmienic
natomiast twoja glupota jest nieuleczalna ... przykro mi :(

Gość weeororr
Ktos sie podszyl. Dlaczego tak mowicie no jeju dziewczyna przeklinala dziwne zle rzeczy robila i nie wiewrze ze nagle sie zmienila..

Gość kazdy moze sie zmienic
glupie masz myslenie, to ze ktos np. kradl, bil ludzi itp. nie oznacza ze nie moze sie zmienic ;/

Gość weeororr
no ale ona to robila 3 lata temu!!!!! Nie mowcie mi ze przez 3 lata sie ktos zmieni!!!

Gość anya rybyk193232
no pewnie.... ja to dawno wiem ze to same lajdactwo i kurestwo. pedofile w sutannach karca "wiernych" za seks przedmalzenski miedzy kochajacymi sie partnerami, za wypicie jebanego piwa w ciagu dnia, za przeklenstwa, homoseksualizm itp a sami pierdola zwierzeta, dzieci, siebie nawzajem, kurwy i maja przeszlosc skurwysynkow. a ludzie pokroju mojego chlopaczka wierza tym pedofilom i wielce kurwa obrazaja sie za to iz ich partnerzy-ateisci( np ja) nie chca razem z nimi zasowac na te "msze" i sluchac klamstw z zapyzialych mord oblesnych, klamliwych i chciwych pedofilow i kurwiarzy

Gość no patrz moja kolezanka
byla rozrywkowa dziewczyna, wpasla z facetem i od momentu urodzenia dziecka jest wzorcowa matka polka :) kolega zmienal bay jak rekawiczki, rowniez wpadl, od momentu narodzin syna jest wzorowym ojcem, znalazl stala prace i ożenił sie z dziewczyna ... ojciec 2 dzieci, ktory uwielbial sobie wycpic i awanturowac sie po pracy po smierci swojej zony, rzucil picie i stal sie wzorowym ojcem ... PRZYKLADOW MOZNA WYMIENIAC W NIESKONCZONOSC! Kolezanka miala moze jakis impuls, ktory zmienila jej postrzeganie swiata i dlatego wstapila do zakonu ... No ale tak ograniczone osoby jak ty tego nie skumaja ...

Gość anya rybyk193232
to na chuj wmawiaja ludziom ze aborcia, antykoncepcja, homoseksualizm, sex przedmalzenski itp to kurwa grzech skoro sami byli/sa kurwami/skurwysynami?! klne bo nienawidze tych ludzi, zlodzieji, oszustow, jedno wielkie gowno