Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaczarno-biała

problem ,pomocy:(

Polecane posty

Gość małaczarno-biała

Witam od razu uprzedam że będzie dużo czytania więc jeżeli ktoś nie chce mi pomóc to niech tego nawet nie czyta. Od początku września poszłam do technikum w innym mieście i nareszcie tam się zaklimatyzowalam, stałam się lubianą i nawet zaprzyjaźniłam się z pewnym chłopakiem tzn. spotykaliśmy się,całowaliśmy. Wcześniej cały czas siedziałam w domu rzadko wychodziłam a jak tam poszlam do szkoły i zdobyłam znajomych to co tydzien się jakaś impreza szykowała i ja koniecznie chciałam tam być więc troszkę oszukiwałam mame mówiąc że ide się przejść a jechałam do znajomych w innym mieście bo ona mnie tam nie chciała puszczać bo nikogo nie zna i takie tam. Kiedyś pojechałam na urodziny kolegi na cała noc ale mamie powiedziałam o tym . Rano jak wróciłam spytała się mnie ile zarobiłam a ja w szoku o co jej chodzi... Ona zaprowadziłą mnie do kompa i gg moje otwiera i archiwum. Kurdeee głupota kiedyś z koleżanką robiłyśmy sobie jaja i z czata jakiś facetów i tam niby na sex za ase się umawiamy i z jednym na gg przeszłyśmy i mama to wszysto czytała. Powiedziała ze przepisze mnie do skzoły w moim mieście ale ja nie chce bo tam mam już znajomych i dobrze jest mi w szkole a w moim mieście rówieśnicy mnie nie lubią. Tym bardziej nie chce się przepisac ponieważ ten chłopak z którym się spotykam poprosił mnie o chodzenie w te urodziny... i teraz nie wiem co zrobić zeby mam mnie nie przepisała:( Pomocy

Gość tyglowo
mam ci nie ufa, trudno będzie zdobyć jej zaufanie, porozmawiaj z nią szczerze, powiedz że to były głupie żarty, że niczego złego nie robisz, że masz tam przyjaciół i nie chcesz ich tracić, może mam zmięknie

Gość złośliwakocica
Oddaj mamie tę kasę to zmięknie...

Gość małaczarno-biała
tyglowo mówiłam mamie że to żarty a ona ze ma napisane i nie wierzy, rycze praktyczznie cały czas a ona nic

Gość małaczarno-biała
wypowie sie jeszcze ktoś??

Gość a ja a ja
jestes dziewicą???

Gość simga
po pierwsze na gg sie zaklada haslo , po drugie jak sie nie ma ochoty to sie o takcih zaczach z facetami nie gada wida mialas ciagoty.