Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka88888776dfdsasssaddss

perfidny czlowiek polamalam karte SIM!!

Polecane posty

juz sie do mnie nie dodzwoni!! nigdy perfidny zaklamaniec zwodzil mnie po rozstaniu ze chce do mnie wrocic .. spotykal sie ze mna wciskal kity jak mnie kocha.. jak to lubi ze mna przebywac.. jak teskni itp ja mowilam mu ze taa tydzien jest masz mnie na miejscu nudzi ci sie wiec sie ze mna spotykasz a przyjdzie sobota to mnie olejesz i pojedziesz do tej swojej.. a on ze nie ze co ty gadasz !!! i co wczoraj sobota olewka na calego tel nie odbiera tylko o 21 napisal- co chcialas? po co dzwonilas? napisalam-dzieki za olewke ale to bylo przewidywalne ze mnie olejesz a on ze jest w domu i spi ( tylko w tle bylo slychac jak idzie gdzies na miescie bo samochody w tle slychac) hehe spytalam jego siostry czy byl w domu to podobno od 17 go nie bylo.. i tyle potem zadzwonil o co mi chodzi i zebym znalazla nam jakas fajna wycieczke za granice na sierpien i ze jutro sie spotkamy!! to sa jakies kpiny rozlonczylam sie i polamalam karte ta ktora byla tylko dla niego.. i koniec nie chce go juz znac.. obym w tym wytrwala eh:( prosze o jakies rady :(

Gość 1414141414aaaaaaaa
wycieczka chce sie udobruchac, palant!!!! dobrze zrobilas, daj sobie z nim spokoj.facet nie jest ciebie wart.,na świecie jest tyle wspanialych facetów... ehhh........

Gość etertw
do jakiej "swojej" pojedzie? Ma żonę, dziewczynę? To po co się z nim zadajesz? :O

nie on byl ze mna 6 lat i zostawil mnie dla jakiejs malolaty w styczniu .. ale ciagle do mnie pisze ciagle wydzwania chce się spotkac nawet mi proponowal slob cywilny mowi ze tamta to tylko taka malolata ( 17 lat) my mamy po 23 prawie 24.. i tak mi kity wciska ze z nia to tylko kreci itp.. bo ona z innego miasta i widza sie raz na 3 tyg.. a mnie ma na miejscu ale juz mam go gdzies juz sie raczej nie dodzwoni a ja sie glupia ludzilam ze on na prawde chce do mnie wrocic..eh

Gość hgddh
weź go olej szkoda czasu i nerwów

Gość etertw
pisałaś już o tym co najmniej 2 topiki :O za miesiąc napiszesz kolejny, że tym razem na pewno urwiesz z nim kontakt :O

pisalam to juz nie ma a z 20 razy bo jestem glupia wiem ale jeszcze nigdy nie polalamal karty mam tego dosyc zwodzi mnie ciagle a tak na prawde to jestem mu potrzebna tylko jak sie nudzi !! mam tego juz dosc jak nigdy!! teraz ta farsa juz sie zakonczy bo za tydzien jade nad morze na 2 tyg potem wracam i znowu wyjade i koniec znajomosci ... niech sobei pedzie z tym swoim dzieciakiem widocznie zszedl na swoj poziom.

Gość ZawodowyRuchacz
Taka siedemnastka to fiu fiu wcale się nie dziwię że leci na świeży towar;-)

Gość totalna porazka.........
ale co facet bowiedzial ci ze z nia TYLKO KRECI i ty dalej z nim jestes????? o my goog

Gość totalna porazka.........
sory pomylilam sie ....chcialam napisac''powiedzial''

Gość UmnieDzisiajBrzydkaPogoda
To ja jestem lepsza o jedną kartę, bo połamałam aż dwie karty SIM!;-) Z perspektywy czasu uważam, że dobrze zrobiłam! Co z tego, że narazie nie jestem w stałym związku jeżeli i tak mam ciągle jakieś przeboje;-)