Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolia11

Facet olał mnie totalnie. Co zrobić?

Polecane posty

Gość margolia11

Wczoraj mieliśmy w naszym domu mega imprezę, było dużo ludzi. Mój facet natomiast zauważał mnie tylko wtedy, kiedy na stole brakło ogórków, barszczu i wódki. Olał mnie totalnie, 100 razy przytulał swojego psa, czuję się gorzej niż ten czworonóg, serio :o Właśnie śpi po imprezie - co zrobić jak się obudzi? Ostentacyjnie się obrazić czy może jakaś inna metoda na o żeby zrozumiał, że nie będzie traktował mnie jak kucharki i pokojówki wśród znajomych? Jestem wściekła.

Gość margolia11
podnoszę, napiszcie coś :(

Gość margolia11
kurwa błysnąłeś 🖐️

Gość margolia11
Bardzo śmieszne :O Wszytstko przez tego głupiego czworonoga, jak się go pozbyć :O

Gość z reklamacja...
przesadzasz. Ile ty masz lat? mieszkacie razem i zrobiliscie impreze, mega impreze jak sama piszesz. To normalne, ze jak sie zaprasza ludzi do domu, to nie po to zeby siedziec na kanapie, przytulajac sie do swojej dziewczyny. Trzeba sie goscmi zajmowac. Nie rob z siebie idiotki (no chyba ze nie potrafisz inaczej). To z toba jest problem, nie z nim......

Gość margolia11
nie robię z siebie idiotki i o ja zajmowałam się gośćmi, nie on. To tak dużo chcieć być przytuloną chociaż raz na 12 godzin? Faktycznie, to ze mną jest problem 🖐️

Gość margolia11
chuj z przytulaniem, on się kurwa nawet do mnie nie odezwał ani razu normalnie, rozumiesz? :o

Gość hjufytf
odejdz?

to go rzuć jak ci nie pasuje , albo porwij mu psa i zakop w ogródku jak czujesz, że jest dla ciebie zagrożeniem

Gość margolia11
No nie! Teraz to już przegiął całkiem! Wchodzę do jadalni i co widzę? Zapina psa w pupę! :(