Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicie lubię

nie lubię seksu z prezerwatywami

Polecane posty

Gość kicie lubię

co na to poradzić, że skórę na penisie pod napletkiem mam bardzo wrażliwą i boli mnie jak się pieprzę w kondomie. macie/mieliście też tak? jakieś rady?

Mamy, ja znów będę propagować femidomy (prezerwatywy dla kobiet) dla mężczyzny są niemal niewyczuwalne, znaaacznie mniej na pewno niż tradycyjny kondom :) poszukaj, poczytaj, zastanów się są zrobione z innego tworzywa niż kondom, dzięki temu są cieńsze :)

Gość kicie lubię
ok, poszukam ich, ale to tylko tymczasowe rozwiązanie. jakie są najcieńsze prezerwatywy dla mężczzyn? no i czy jak wy zakładacie prezerwatywę to odwijacie napletek. ja się staram nie odwijać. mam lepsze doznania, ale moja dziewczyna twierdzi, że trzeba odwijać? wtedy seks jest dla mnie bolesny...i nie dochodzę.

Gość kasztyk33
ja i mój chłopak też nie lubiliśmy seksu kiedy zabezpieczaliśmy sie prezerwatywami. Najcieńsze jakie wypróbowaliśmy to unimil skyn ale prawdziwym strzałem w dziesiątke okazało się stosowanie krążka dopochwowego nuvaring który dziala jak tabletki antykoncepcyjne

Gość kicie lubię
dobra a co z napletkiem, facet odwija?

Trzeba, bo inaczej prezerwatywa może pęknąć, nie zsunięty napletek to jeden z najczęstszych powodów, dla którego gumki pękają aaa... no i spróbuj kiedyś użyć prezerwatywy bez lateksowej - mało ich, pewnie będziesz musiał poszukać w necie - bo może po prostu jesteś wrażliwy/uczulony na lateks i stąd ten dyskomfort?

Gość kicie lubię
muszę więc jakby zacząć na nowo się pieprzyć:( mam tam tak wrażliwą skórę jak nie wiem co. nawet seks oralny nie zawsze daje mi przyjemność, bo czasem dziewczyna robi to za mocno. nie spotkałem dużo dobrze wykalibrowanych języków:( choć uprawiałem go częściej niż taki w łóżku. w ogóle to dopiero co rozpocząłem współżycie na poważnie... po jakim okresie mężczyzna nabiera wystarczającej wprawy w seksie?